Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Υπάρχει πολλή τοξικότητα στην τηλεόραση, είναι ευλογία που είμαι εκτός»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Δεν μπορώ να πάρω τοξικότητα, δεν θέλω. Κάνει κακό στην υγεία μας αυτό το πράγμα" ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη στο Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για την τηλεόραση και αν θα ήθελε να επιστρέψει με κάποιο project.

«Σίγουρα ήμασταν σε διαφορετική δόνηση και συχνότητα με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, σε απόλυτα διαφορετική. Έβλεπα ότι πάει εκεί που δεν είχα κάτι να δώσω μέσα στο πλαίσιο που διαμορφωνόταν. Το ξέρω ότι έχω ακόμα να δώσω πολλά πράγματα στον κόσμο, απλά πρέπει να βρεθεί ο μεταφορέας, ο σωστός αγωγός της πληροφορίας μέσα από το μέσο που μπορεί να σε βοηθήσει να το κάνεις. Εκείνη την ώρα υπήρχε μόνωση και δεν μπορούσα να μεταφέρω κάτι. Μου λείπει και δεν μου λείπει. Νομίζω ότι λείπει μία εκπομπή που να μεταφέρει στον κόσμο συναισθήματα γιατί άλλο είναι ένα σίριαλ, που δεν τα βλέπω να μακροημερεύουν και θα γυρίσουμε ξανά στις εκπομπές. Έπεσαν πολλά χρήματα σε σειρές εποχής και τώρα δεν θα πέφτουν γιατί σταμάτησε αυτή η παροχή και θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές νιώθω» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Υπάρχει πολλή τοξικότητα στην τηλεόραση και είναι ευλογία που είμαι λίγο έξω αυτό το διάστημα. Δεν μπορώ να πάρω τοξικότητα, δεν θέλω. Κάνει κακό στην υγεία μας αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.