Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποιος ήταν ο δυσκολότερος τηλεοπτικός της αντίπαλος;

«Φοβήθηκα τότε γιατί μου έλεγε και η Ζήνα Κουτσελίνη ότι...».

Καλεσμένη του Θανάση Πάτρα στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε μεταξύ άλλων για το «Παρά Πέντε», το οποίο χαρακτήρισε ως τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε ποτέ απέναντί της.

«Νομίζω ότι δυσκολότερος αντίπαλος ήταν το “Παρά Πέντε”, με το οποίο δεν είχαν κανένα λόγο να με βάλουν απέναντι. Αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε ο διευθυντής τότε να με βάλει απέναντι στο “Παρά Πέντε”, ενώ ήμουν άλλη μέρα, Τετάρτη, με πήρε και με πήγε Δευτέρα. Έχω πάει σε όλες τις μέρες. Φοβήθηκα τότε γιατί μου έλεγε και η Ζήνα Κουτσελίνη που την πίστευε πολύ στην εκπομπή και σε εμένα, εγώ δεν ήθελα να κάνω ψυχαγωγία, με πίεσαν για να κάνω και επέλεξα εγώ αυτό το κόνσεπτ μέσα από τα διάφορα που μου δείξανε με τον Λάτσιο.

Ακόμα και η Ζήνα τότε όταν με πήγαν απέναντι στο “Παρά Πέντε” μου λέει “μην περιμένεις τώρα, τελειώσαμε, 4, 5 το πολύ να κάνεις. Και έκανα 18”. Και την επόμενη σεζόν με άλλαξαν, με πήγαν Πέμπτη. Ήμουν Τετάρτη, με πήγαν Δευτέρα, με ξαναπήγαν Πέμπτη, μετά μου άλλαξαν ώρα μέσα στην Πέμπτη. Το κοινό ήταν εκεί, το κοινό είναι μαζί μου και του έχω τόσο μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την συμπόρευση όλα αυτά τα χρόνια γιατί είναι συμπόρευση επί της ουσίας, δεν είναι επί της τηλεθέασης».