Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ήταν προσβλητική η πρόταση που μου έκανε ο Alpha»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό".

Το Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Alpha ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, κάπως απρόσμενα και με πολλά ερωτηματικά. Η παρουσιάστρια βρέθηκε εκτός καναλιού και σήμερα αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη, με συνέντευξη που δίνει στην Έμυ Λιβανίου στην Huffington Post.

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα (σ.σ. από τον Alpha) αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο δεν είναι να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση.

Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι. Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε πρώτη φορά έξω από τα δόντια για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha…