Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η ατάκα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την τηλεθέαση του Πάμε Πακέτο!

Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Ό,τι μπορώ στη ζωή μου να το αντιμετωπίσω, γιατί να με ενοχλεί;»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ανάμεσα σε άλλα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην αλλαγή ημέρας της εκπομπής της, αφού το Πάμε Πακέτο τη φετινή σεζόν προβάλλεται Σάββατο, αλλά και στην εξαιρετική πορεία που έχει στα νούμερα τηλεθέασης, αν και όλοι πίστευαν ότι απέναντι στον Σπύρο Παπαδόπουλο θα καταποντιστεί.

«Το 2018 άλλαξα πολλά πράγματα. Καταρχάς άλλαξα σπίτι την ημέρα των γενεθλίων μου, 10 Φεβρουαρίου. Ήταν μια νέα αρχή. Ήταν ένα σπίτι όπως ακριβώς το ήθελα. Νοικιασμένο εννοείται. Άλλαξα μέρα στην εκπομπή, που πάει καλά. Οι αλλαγές γίνονται πάντα για το καλύτερο. Γιατί θεωρούν οι άνθρωποι του προγράμματος που ξέρουν περισσότερα ότι εκεί ο κόσμος θα είναι πιο συγκεντρωμένος, θα εξυπηρετηθεί γενικότερα το πρόγραμμα. Εγώ ό,τι μπορώ στη ζωή μου να το αντιμετωπίσω, γιατί να με ενοχλεί; Προσπαθώ να βλέπω σε κάθε γεγονός ένα μάθημα ή ένα θετικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα που βλέπω σε αυτό το γεγονός, είναι ότι ο κόσμος είναι εκεί. Αυτό δεν είναι υπέροχο; Πώς θα το μάθαινα αν δεν γίνονταν οι αλλαγές; Δεν θα το ήξερα ποτέ. Τι να με χαλάσει; Αφού είδες την τηλεθέαση πως είναι. Το μόνο που μου προκάλεσε είναι λίγη περισσότερη εργασία, περισσότερη οργάνωση με τα παιδιά από την ομάδα μου, γιατί το να είσαι Σάββατο έχει άλλες απαιτήσεις και όπως είδες, άλλαξα και κάποια πράγματα στην εκπομπή.

Μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω πως τις αλλαγές αυτές τις υποστηρίζει το κοινό μου. Γιατί να μην μπορώ να δω το θετικό παντού και να πρέπει να γκρινιάξω; Δεν είπα ότι είναι εύκολο, αλλά μέσα από τις δυσκολίες προχωράς και μαθαίνεις και κατακτάς κάτι καινούριο. Και εγώ νιώθω ότι έχω κάνει άλλη μια κατάκτηση με αυτό. Δηλαδή, πήγα Σάββατο που όλοι πίστευαν ότι απέναντι στον Σπύρο, εγώ θα καταποντιστώ, αλλά εγώ είμαι μπροστά. Αυτό όλο είναι μια πολύ ωραία επίγνωση», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!