Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Γιατί να μη με λένε γιαγιά τα εγγόνια μου;»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Εγώ ξέρω τι θέλω να κάνω στην τηλεόραση αλλά σε μερικούς διευθυντές καναλιών ακούγονται κινέζικα" δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Τη Βίκυ Χατζηβασιλείου συνάντησε η δημοσιογράφος του «Breakfast@Star» Μαίρη Αργυριάδου, με αφορμή το διατροφικό σεμινάριο με τίτλο «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες». Η παρουσιάστρια μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες, τη σχέση με τους γιους της αλλά και τα τηλεοπτικά σχέδια που έχει στο μυαλό της.

«Τα αγόρια μου μού λένε τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Είναι με τα κορίτσια τους αρκετό καιρό, βγαίνουμε όλοι μαζί, τρώμε όλοι μαζί» δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου και προσθέτει: «Γιατί να μη με λένε γιαγιά τα εγγόνια μου; Ο άντρας μου με κοροϊδεύει και μου λέει: φαντάζεσαι εσύ να παίζεις beach volley κι από πίσω ένα μωρό να σε φωνάζει γιαγιά;».

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά της σχέδια, η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει: «Εγώ έχω σκεφτεί και ξέρω πάρα πολύ καλά τι θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Αυτά που λέω σε κάποιους διευθυντές προγραμμάτων είναι κινέζικα. Οπότε δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μοιράζεται κάποια διατροφικά «μυστικά», όπως ότι αποφεύγει τα τηγανητά, ότι παίρνει το πρωινό της μετά τις 12:00 και πως κάνει πού και πού την ατασθαλία της, τρώγοντας ένα μικρό γλυκό.