Βίκυ Χατζηβασιλείου: Γιατί αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη;

Τι είπε για το κεντρικό δελτίο που ποτέ δεν παρουσίασε στην ΕΡΤ3;

Καλεσμένη στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν έμεινα χωρίς δουλειά. Για έναν επαγγελματία η πιο δύσκολη στιγμή είναι αυτή. Μιλάω για την περίοδο που αποφάσισα ότι πρέπει να σταματήσω από τον ΑΝΤ1 και από τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν εξελισσόμουν, ήμουν εννιά χρόνια στο ίδιο μοτίβο, στην ίδια ρουτίνα. Δεν είναι καλό να καταντάει κάτι ρουτίνα, πρέπει να προχωράς, να εξελίσσεσαι, να κάνεις κάτι διαφορετικό. Δεν είχα κάτι άλλο, απλά αποφάσισα ότι αυτό πρέπει να το κλείσω. Και έτσι πήρα το ρίσκο και το υπέστην το ρίσκο.

Γιατί μετά χτύπησα πόρτες, δεν άνοιξε καμία για καιρό και μετά πήγα στην ΕΡΤ3. Είχα μια πρωινή δημοσιογραφική εκπομπή και μία φορά την εβδομάδα έκανα μια ιατρική εκπομπή. Και ένα χρόνο μετά ήρθε ο Alpha στη ζωή μου. Ήμουν μια χαρά και έκανα κάτι που μου άρεσε πολύ. Απλά ενώ είχαμε αποφασίσει με τη διοίκηση της ΕΡΤ3 ότι την επόμενη χρονιά θα λέω το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όταν ήρθε ο Σεπτέμβριος, ήρθε η επόμενη τηλεοπτική χρονιά για να ξεκινήσει αυτό το πράγμα, μου είπαν ότι “έχουμε κάποια πολιτικά ζητήματα και κάποιες πολιτικές πιέσεις και δεν γίνεται να το λες εσύ το δελτίο”. Συμβαίνουν και αυτά».