Βίκυ Χατζηβασιλείου για Παπίλα: «Είπε ότι θέλει να κάνει ψυχαγωγία και την είδα να παρουσιάζει την εκπομπή»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Δεν θα είχα θέμα να πάω καλεσμένη στο Είμαστε Μαζί», λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή που δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά και την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα.

«Σε αυτό το περιβάλλον του ΑΝΤ1 ήταν δύσκολες οι συνθήκες για τη νέα εκπομπή ώστε να κάνω αυτό που ήθελα κάνω. Πολύ Βυζάντιο και παρέμβαση. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι περιμένει ο κόσμος από εμένα και από μία εκπομπή. Οι άνθρωποι εκεί είχαν διαφορετική άποψή από την δική μου», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια: «Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είχε πολλά στοιχεία από αυτά που είχα προτείνει και χαίρομαι, γιατί ήθελα να δώσω κάτι ωραίο στον κόσμο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το πως μου φάνηκε η εκπομπή της. Είχαμε κάνει πολλά δοκιμαστικά με την Ελίνα Παπίλα, αλλά εκείνη είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει ψυχαγωγία και μετά την είδα να παρουσιάζει την εκπομπή. Δεν θα είχα θέμα να πάω καλεσμένη στο Είμαστε Μαζί, αλλά δεν με έχουν πάρει κάποιο τηλέφωνο».

Για τον Γιώργο Παπαδάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε: «Ο Γιώργος Παπαδάκης για άλλη μία χρονιά σκίζει, γιατί να μην συνεχίσει και του χρόνου; Είναι γενικά πληθωρικός και καλύπτει τον τηλεοπτικό χρόνο από μόνος του. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, ευφυής, δημιουργικός, αλλά αρκετά συγκεντρωτικός και αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει τους συνεργάτες του».