Βίκυ Χατζηβασιλείου για Ελένη Μενεγάκη: «Κι εγώ θα επιθυμούσα η δική μου εκπομπή να είναι πιο μικρή»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Σήμερα μου ανακοινώθηκε η καινούρια μέρα προβολής του Πάμε Πακέτο. Θα είναι..."

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω για την αλλαγή στη μέρα προβολής του Πάμε Πακέτο, αλλά και για τη μικρότερη διάρκεια που θα έχει φέτος η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

[dfp_ads id=236982]

«Ήθελα να ξέρω τι αίσθηση και τι επιθυμία έχει το κοινό, γιατί όντως μου ανακοινώθηκε ότι θα αλλάξει μέρα πριν από λίγες εβδομάδες. Σήμερα μου ανακοινώθηκε η καινούρια μέρα. Θα είναι Τετάρτη και πάμε όλοι μαζί για Τετάρτη στις 22:00, μετά το Τατουάζ.

Κανείς δεν θέλει να αλλάξει η μέρα που έχει συνηθίσει το κοινό να σε βλέπει τόσα χρόνια. Όμως αν θέλετε να γίνει κάτι τέτοιο, εγώ είμαι στρατιώτης και δεν θα φέρω αντιρρήσεις, το ξέρετε αυτό χρόνια τώρα άλλωστε. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και σέβομαι τις ανάγκες του καναλιού. Δεν είμαι μόνη μου εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Σίγουρα είναι πιο ενδιαφέρον να προσφέρεις στον κόσμο κάτι πιο δυνατό, πιο συνεκτικό, πιο συγκεντρωμένο… Κι εγώ θα επιθυμούσα η δική μου εκπομπή να είναι πιο μικρή, πιο σφιχτή και πιο ουσιαστική».