Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα, το λέω και μου έρχονται δάκρυα»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Νόμιζα ότι περπατάω και όλος ο κόσμος μπορεί να καταλάβει πόσο ευτυχισμένη νιώθω" εξομολογήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Καλεσμένη του Ανδρέα Λαγού στην ΠΟΠ Μαγειρικής βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το μεσημέρι της Τρίτης, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ωστόσο, ως είθισται, οι δυο τους είχαν μια όμορφη συζήτηση με την γνωστή παρουσιάστρια να θυμάται τις πλέον ξεχωριστές για εκείνην γιορτές μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογήθηκε πως «φυσικά και θυμάμαι την καλύτερη μου Πρωτοχρονιά. Μόλις είχα γεννήσει το πρώτο μου παιδάκι, τον Χρηστάκο μου, τον γέννησα 30 Οκτωβρίου και αμέσως μετά από δυο μήνες ήταν η Πρωτοχρονιά. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα! Δεν περιγράφονται».

«Το λέω τώρα και μου έρχονται δάκρυα γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι η καρδιά ενός ανθρώπου μπορεί να γεμίσει τόσο πολύ από αγάπη. Να ξεχειλίζει από αγάπη και να διαχέεται αυτό παντού».

«Δηλαδή νόμιζα ότι περπατάω και όλος ο κόσμος μπορεί να καταλάβει πόσο ευτυχισμένη νιώθω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο νέο επεισόδιο για την ΠΟΠ Μαγειρική στη δημόσια τηλεόραση.