Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπήκα ποτέ σε αυλές και φατρίες, ούτε είχα κολλητιλίκια με προέδρους και διευθυντές»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Αυτά τα σιχαίνομαι», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις επιλογές της, την απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1, τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και τον σύζυγό της.

«Δεν έχω πολλή υπομονή, είμαι νευρική κι αυτό είναι λάθος μου. Από τη στιγμή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, έχει προκύψει η ανάγκη της επιβίωσης, κάπως έπρεπε να τα βγάλω πέρα. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει μόνη μου, δεν ακούμπησα ποτέ σε πλάτες κανενός. Όταν ήμουν στην τηλεόραση δεν ήμουν ποτέ σε κάποια φατρία, ούτε είχα κολλητιλίκια με προέδρους και διευθυντές, αυτά τα σιχαίνομαι. Σε αυλές δεν έχω μπει. Δεν μου αρέσουν ούτε οι αυλές ούτε οι αυλικοί», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1: «Αποχώρησα από τον ΑΝΤ1 παρότι χρειαζόμουν τη δουλειά. Αυτοί οι άνθρωποι που αποφασίζουν πώς θα γίνει μια εκπομπή, να μας πουν τι πετυχημένο έχουν κάνει. Ακόμα με σταματούν στον δρόμο και με ρωτούν γιατί σταμάτησε το πακέτο».

Για τον Γιώργο Παπαδάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε: «Όταν ήμουν στον Γιώργο Παπαδάκη ξυπνούσα στις 05:30, πως αντέχει αυτό το αγόρι ακόμα; Μιλάμε με τον Γιώργο Παπαδάκη που και που, παρά τα ελαττώματά του, τον αγαπώ».

Κλείνοντας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε: «Τον 1ο λόγο δεν τον έχω αφήσει στον σύζυγό μου, είναι ερωτευμένος μαζί μου γιατί δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Ποτέ δεν έδωσα προτεραιότητα στην καριέρα, προτεραιότητα έδωσα στην οικογένεια. Παντρεύτηκα τον άντρα μου με μεγάλο ερωτά, ήμουν 15 ετών, όταν τον γνώρισα. Υπήρχαν 30 λόγοι για να χωρίσω, αλλά κι άλλοι 100 για να παραμείνω στη σχέση και στον γάμο. Έχουμε υποστεί τις συνέπειες από την οικονομική κρίση μέχρι το… μεδούλι μας».