Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απομακρύνθηκε βιαστικά από την κάμερα

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια, έφυγε με γοργά βήματα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μετά από πολλά χρόνια, φέτος, δεν… Πάμε Πακέτο. Η εκπομπή δεν συνέχισε στον Alpha, ενώ για την ώρα δεν φαίνεται να βρίσκει στέγη και σε κανένα άλλο κανάλι. η ίδια, πριν από λίγες μέρες, εξέφρασε την πικρία της με ένα κείμενό της στο Instagram:

«Αυτό το καλοκαίρι μου δίδαξε πολλά. Μου ξεσκαρτάρισε την ήρα από το σιτάρι στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων. Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι. Βγαίνω απ’αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν (άλλωστε ποτέ δεν περίμενα ούτε και πήρα), αλλά μόνο από την εσωτερική μου δύναμη και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Που στις δυσκολίες και τις ανατροπές, μαθαίνει να διευρύνει τα όριά του. Κι όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ήρθε σ’αυτή τη ζωή για να διευρυνθεί και να εμπειραθεί έναν καλύτερο εαυτό, απλά έχει χάσει το παιχνίδι. Αν έχω εμπνεύσει έστω και έναν από σας, θεωρώ ότι είμαι στον προορισμό μου. Σ’ευχαριστώ καλοκαίρι μου δύσκολο που με πήγες παραπέρα. Είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ στο Θεό και το σύμπαν».

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και ο δημοσιογράφος Σπύρος Κεραμίδας, συνάντησαν τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο αεροδρόμιο, αλλά εκείνη αρνήθηκε να μιλήσει. Για την ακρίβεια, απομακρύνθηκε με γοργά βήματα, αρκετά εκνευρισμένη, λέγοντας μόνο: “Μιλάω στο τηλέφωνο”.

Μέχρι στιγμής, η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραμένει εκτός τηλεόρασης.