Βικτώρια Καρύδα σε Μπέττυ Μαγγίρα: «Σας το έχω πει και off camera, δεν έχετε καταλάβει και με έχει κουράσει!»

Μπέττυ Μαγγίρα

Ενοχλήθηκε η παίκτρια του My style rocks με τις μιμήσεις της Μαγγίρα!

Η Βικτώρια Καρύδα έκανε τα παράπονα της στην Μπέττυ Μαγγίρα. Το τελευταίο διάστημα η κριτής του My Style Rocks η οποία κατέχει καλά τις μιμήσεις βρήκε ενδιαφέρον στην παίκτρια του My style rocks και όλο αυτό συνεχίστηκε ως εσωτερικό αστείο της εκπομπής. Ωστόσο, η Βικτώρια βρήκε πως είναι πια κουραστικό να τη μιμείται συνεχώς η Μπέττυ Μαγγίρα και εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκεια της.

«Να σας πω κυρία Μαγγίρα κάτι; Επειδή στην αρχή ήταν πολύ αστείο αυτό που κάνατε, πια έχουμε κουραστεί και εγώ και ο κόσμος. Συγγνώμη.

«Καλά Βικτώρια μου, όπως νομίζεις. Μέχρι προχθές γελούσες.»

«Μέχρι κάποιο σημείο.»

«Όταν κάνεις κάποια συγκεκριμένη πλάκα, αν την κάνεις μια δυο τρεις φορές, μετά γίνεται κουραστικό. Σας το έχω πει και off camera, δεν έχετε καταλάβει και με έχει κουράσει.»

«Off camera δεν μου το είπες ποτέ.»

«Το έχω πει πριν δύο εβδομάδες.»

«Να μην σε κάνω; Να μην σε μιμούμαι;»

«Ναι.»

«Ποτέ δεν μου το είπες. Αν μου το είχες πει δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Εγώ έβλεπα ότι γελάς και ότι δεν έχεις θέμα με αυτό.»

«Γελούσα πριν, τώρα η πλάκα δεν είναι πλάκα πια, έχει γίνει κουραστικό το πράγμα.»

«Εντάξει Βικτώρια, δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ με αυτά», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία εξήγησε και στον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος ξετρελαινόταν με αυτή τη μίμηση, πως είναι μικρό το ποσοστό των ανθρώπων που δέχεται κάτι τέτοιο γιατί κάποιοι το παίρνουν ως κοροϊδευτικό.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το My style rocks!