Βικτόρια Χίσλοπ: «Όταν μου παρουσιάστηκε ο καρκίνος, φοβήθηκα πολύ»

Βικτόρια Χίσλοπ

"Όταν έγινε η διάγνωση αυτό που με φόβισε πιο πολύ ήταν οι σκέψεις που έκανα για τα παιδιά μου", εξομολογείται η Βικτόρια Χίσλοπ.

Η Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και την Άρη Καβατζίκη για την περιπέτειά της με τον καρκίνο και πώς της άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τη ζωή.

«Η ζωή είναι μικρή για όλους μας. Θέλω να μείνω εδώ στον πλανήτη για πάντα αλλά μετά από αυτή την περιπέτεια που πέρασα κατάλαβα ότι η ζωή μια μέρα θα τελειώσει. Όταν μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα φοβήθηκα πολύ. Σκέφτηκα αρνητικά πράγματα. Για λίγες εβδομάδες δεν ξέρεις αν ο καρκίνος έχει κάνει μεταστάσεις σε άλλα σημεία του σώματος. Είχα φόβο. Ήταν Χριστούγεννα και περίμενα. Ευτυχώς δεν είχαμε μεταστάσεις.

Έχω μάθει πολλά από αυτό. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Έχω μάθει ότι μέσα μας έχουμε περισσότερη δύναμη από αυτό που φανταζόμαστε. Με βοήθησε πολύ το χιούμορ», λέει η Βικτόρια Χίσλοπ.

«Όταν έγινε η διάγνωση αυτό που με φόβισε πιο πολύ ήταν οι σκέψεις που έκανα για τα παιδιά μου. Αυτά ήταν οι πρώτες μου σκέψεις. Είναι 28 και 31 αλλά ακόμα δε θέλω να φύγω από τις ζωές τους. Ο στόχος μου είναι μέχρι τα 100α μου γενέθλια να χορεύω στην κουζίνα μου», εξομολογείται η Βικτόρια Χίσλοπ.