Βικτώρια Χαλκίτη: «Μου είχαν κάνει σαμποτάζ, έκοψαν τα κουμπιά κι έφυγε το φουστάνι»

Βικτώρια Χαλκίτη

«Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τη δουλειά του συζύγου μου, για να συνεχίσω δισκογραφικά», λέει η Βικτώρια Χαλκίτη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Βικτώρια Χαλκίτη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τα σαμποτάζ και τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί.

«Μέχρι και σήμερα λέω στον άνδρα μου, κοίτα έχουμε παιδί. Δεν το πιστεύω ακόμα, είναι μαγικό. Οι γυναίκες αν επιμείνουν θα τα καταφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο η εξωσωματική, υπάρχει και η υιοθεσία. Αν θες να γίνεις μαμά μπορείς να γίνεις», είπε αρχικά η Βικτώρια Χαλκίτη.

Η Βικτώρια Χαλκίτη είπε στη συνέχεια: «Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τη δουλειά του συζύγου μου, για να συνεχίσω δισκογραφικά. Στην πίστα μου έχει φύγει παπούτσι και έφτασε στο πρώτο τραπέζι. Μου είχαν κάνει σαμποτάζ, έκοψαν τα κουμπιά κι έφυγε το φουστάνι. Έχουν χαμηλώσει σε νυχτερινό κέντρο τα μικρόφωνα και δεν καταλάβαινε ο κόσμος ποιο τραγούδι έλεγα».

Μιλώντας τέλος για ακραίες κινήσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Βικτώρια Χαλκίτη είπε: «Θυμάμαι διάφορα. Ένα κορίτσι είχε ψάξει όλα τα σπίτια στη Βούλα για να με βρει, αλλά βρήκε τους γονείς μου».