Βρέθηκε η μικρή Βαλεντίν που είχε εξαφανιστεί από το Παγκράτι

Βαλεντίν

Η 7χρονη Βαλεντίν την εξαφάνιση της οποίας είχε δηλώσει ο ίδιος της ο πατέρας στις ελληνικές αρχές βρέθηκε σε συγγενείς της μητέρας της στην Γαλλία.

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο πατέρας της 7χρονης ομολόγησε πως γνώριζε ότι το παιδί είναι στην Γαλλία.

Το 7χρονο κοριτσάκι, την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει ο πατέρας της στις αρχές και είχε πει μέχρι και για προσέγγισή του από ΜΚΟ, είναι καλά στην υγεία του και βρέθηκε από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Οι ελληνικές αρχές είχαν ζητήσει την βοήθεια των γαλλικών και μετά από συντονισμένες κινήσεις εντόπισαν το 7χρονο κοριτσάκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί βρέθηκε σε συγγενείς της μητέρας της, που έχει φύγει από την ζωή, και πήγαινε και στο σχολείο.

Μυστήριο παραμένει ακόμα πως το παιδί βρέθηκε από την Ελλάδα στην Γαλλία. Το πήρε μαζί της η πρώην σύντροφος του πατέρα προκειμένου να το δώσει για υιοθεσία; Το πήρε για να το πάει στην οικογένεια της μητέρας του για να έχει καλύτερη ζωή;

Το newsit.gr μετά από επικοινωνία που είχε την Τρίτη με τον δικηγόρο του πατέρα της μικρής Βαλεντίν, τον γνωστό ποινικολόγο κ. Βασίλη Νουλέζα, είχε αποκαλύψει ότι εξετάζονταν από τις αρχές το ενδεχόμενο η  πρώην σύντροφος του πατέρα, η οποία βρίσκεται στην Γαλλία, να έχει σχέση με την εξαφάνιση ή την απαγωγή της μικρής Βαλεντίν”.

Πηγή: newsit.gr – Θεοδόσης Πάνου