Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου – «Όποιος φεύγει από το STAR δεν επιστρέφει»

Βίκυ Καγιά

"Το My style rocks δεν είναι του τύπου μου. Δεν θέλω να πω κάτι άσχημο..."

Η Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισε για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ και το My style rocks ως κριτής. Το ερωτηματικό αν θα την δούμε και πάλι στο GNTM φαίνεται πως παίρνει σαφή απάντηση σήμερα από την Βίκυ Καγιά. Οι δηλώσεις της στην κάμερα θα συζητηθούν…

«Η διάθεση του καναλιού είναι να δούμε ξανά το GNTM. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχουμε για τίποτα ακόμα, ούτε καν για το μπάτζετ. Από ό,τι ξέρω η κριτική επιτροπή θα είναι η ίδια.

Θα αστειεύεστε που δεν ήθελα να είμαι στην ίδια κριτική επιτροπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Ναι και την πρώτη χρονιά είχα θέσει βέτο για τον Δημήτρη. Όλο ασκώ βέτο, τι προβλήματα έχω εγώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ηλιάνα, ίσα ίσα που φέτος συνεργαστήκαμε όλοι πολύ αρμονικά γιατί ήταν η δεύτερη χρονιά και λύθηκαν τα πράγματα. Προσωπικά σαν Βίκυ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν συνεργάτη μου. Από εκεί και πέρα, αν έχουν κάποια μεταξύ τους συμφωνία που εγώ δεν τη γνωρίζω, δεν ξέρω. Η δική μου πληροφόρηση είναι ότι δεν θα αλλάξει κάτι.

Δεν μπορούμε να δούμε την Έλενα Χριστοπούλου ξανά στο GNTM γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το STAR δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι.

Την έχω δει την Έλενα Χριστοπούλου στο My style rocks, πάρα πολύ καλή, είναι μετρημένη, όπως πρέπει να είναι. Το My style rocks δεν είναι του τύπου μου. Δεν θέλω να πω κάτι άσχημο, δεν είναι του στυλ μου να λέω άσχημα πράγματα, απλά δεν μου αρέσει σαν concept. Θα ήθελα να υπάρχει ένα θέμα.  Τα κορίτσια στο My style rocks δεν μου αρέσουν», είπε η Βίκυ Καγιά ενώ γύρω της κατέρρεαν…

«Εννοείται πως θα ήθελα την ίδια επιτροπή στο GNTM», δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός. Από την πλευρά της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε πως ελπίζει πως θα έχουμε νέο κύκλο GNTM του χρόνου και απέφυγε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.