Βγήκαν τα μαχαίρια στο MasterChef μετά τη χθεσινή δοκιμασία

MasterChef

"Είναι μια κομμώτρια, η οποία μας έχει βάλει τα γυαλιά".

Μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, οι παίκτες δεν δυσκολεύτηκαν και πολύ να βγάλουν τα μαχαίρια. Στάθηκαν μπροστά στο μικρόφωνο της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου και τα είπαν όλα στον Γιώργο Κρικοριάν.

Κατερίνα Λένη: “Η κάρτα ασυλίας είχε τραγικές επιπτώσεις. Κατηγορήθηκα ότι λειτουργώ εκ του ασφαλούς. Δεν θεωρώ ότι προσφέρει κάτι και ακριβώς επειδή εγώ δεν είμαι μαγείρισσα αλλά είμαι κομμώτρια, ένας λόγος επιπλέον που μου δημιούργησε πολλά προβλήματα. Στη σημερινή δοκιμασία νιώθω ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν θέλω να πω ότι έγινε κι αυτό στρατηγικά, δεν μπορώ άλλο, έχω αρχίσει και ξενερώνω”.

Γιώργος Λασκαρίδης: “Μιλήσαμε με την Κατερίνα, τα βρήκαμε, δεν ξεχνιούνται αυτά που έχουν ειπωθεί. Θεώρησα πάρα πολύ προσβλητικά τα λόγια που είπε εκείνη την ημέρα, παρόλα αυτά είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να ξεχάσω κάποια πράγματα, να τα αφήσω πίσω”.

Ηλίας Κιαζόλι: “Επέλεξα αντίπαλο τον Σταύρο, μπορεί και για τη ρεβάνς. Δεν ήταν επιλογή μου για μια ακόμα φορά να είμαι αρχηγός. Η Κατερίνα καθάριζε καρότα. Μπορεί να ήθελε να κάνει κάτι παραπάνω, αλλά ουσιαστικά δεν έκανε πολύ γρήγορα αυτό που της ζητήθηκε ώστε να κάνει κάτι παραπάνω. Δεν είναι καθόλου σωστό, ό,τι κι αν γίνει, να πει ο αρχηγός ότι φεύγω και πάω στον τάκο μόνος μου επειδή είμαι αρχηγός. Αν η ομάδα κρίνει ότι ο αρχηγός πρέπει να πάρει όλη την ευθύνη ή ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος, είναι προφανές ότι είμαι ανοιχτός να με ψηφίσουν αν κάτι πάει στραβά”.

Σταύρος Βαρθαλίτης: “Ο Ηλίας με έχει άχτι μάλλον, με έβαλε τώρα ξανά αρχηγό απέναντί του. Θέλει να το ισοφαρίσει να το πάει 1-1, ελπίζω να πάει 2-0. Φαινόταν στο βλέμμα του την ώρα που με επέλεξε. Ελπίζω να έκανε λάθος και να πάμε 2-0”.

Ηλιάνα Βλάχου: “Τα πήγαμε τέλεια, ειδικά συγκριτικά με την μπλε ομάδα που είδαμε και τα πιάτα της. Τους έχουμε άνετα. Έχουμε τον Ηλία αρχηγό, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Η Κατερίνα είχε ένα προβληματάκι επειδή γενικότερα είναι άπειρη. Είναι μια κομμώτρια, η οποία μας έχει βάλει τα γυαλιά. Δεν έδωσαν τόση βάση στις ικανότητές της, λάθος και το είπα στον Ηλία. Αυτό θεώρησε ότι έπρεπε να της δώσει”.