Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Για τους παρουσιαστές υπήρξε χρυσή εποχή, για τους ηθοποιούς όχι»

Τζώνυ Θεοδωρίδης

"Στη Λάμψη δεν προλάβαινα να πάω σπίτι μου και κοιμόμουν στο στούντιο"

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» με αφορμή την θεατρική παράσταση «Ο Φονιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική του απουσία, τις «χρυσές» αμοιβές και την είσοδο ανθρώπων στην υποκριτική που δεν την έχουν σπουδάσει.

«Λείπει από τη ζωή μου η τηλεόραση κυρίως στο βιοποριστικό κομμάτι, ότι είναι δηλαδή καλά τα λεφτά για τους περισσότερους που κάνουν τηλεόραση. Το θέατρο είναι διαφορετικό πράγμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. «Παλαιότερα στην τηλεόραση εμείς παίρναμε ένα χρηματικό ποσό για να μπορούμε να ζούμε αξιοπρεπέστατα. Τίποτα άλλο. Δεν είναι ότι όλοι οι ηθοποιοί έγιναν πλούσιοι. Κανένας ηθοποιός δεν έχει γίνει πλούσιος στην Ελλάδα. Για τους παρουσιαστές, ναι, ήταν η χρυσή εποχή αλλά για τους ηθοποιούς όχι» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

«Έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου, δεν κάθισα ποτέ. Δεν κάθισα να πω πως η δουλειά μου είναι ηθοποιός και θα πεθάνω σαν ηθοποιός. Ακόμη και όταν δούλευα στη Λάμψη, παράλληλα δούλευα και στα δικά μου μαγαζιά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχει υπάρξει διάστημα 5 – 6 μηνών, όταν έπαιζα στη Λάμψη, που δεν προλάβαινα να πάω στο σπίτι μου και κοιμόμουν στο στούντιο. Έπαιζα, παράλληλα, και στο Καλημέρα Ζωή» συμπλήρωσε, ακόμα, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την είσοδο ανθρώπων στην υποκριτική που δεν την έχουν σπουδάσει, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης δήλωσε: «Δεν σημαίνει πως κάποιος που δεν έχει σπουδάσει δεν μπορεί να μπει στο επάγγελμα. Είναι ελεύθερο επάγγελμα ο ηθοποιός. Όποιος μπορεί να δουλέψει, γιατί να μην δουλέψει; Και γω όταν ξεκίνησα δεν είχα τελειώσει τη σχολή».