Του «κόπηκαν τα πόδια» ώσπου να ακούσει πως περνάει στην επόμενη φάση του Voice

The Voice

"Σάκη, μη με αναγκάσεις να του δώσω το φιλί της ζωής..."

Μια ξεχωριστή αναμέτρηση κλήθηκε να δώσει στα Battles του The Voice ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ο διαγωνιζόμενος βρέθηκε ξανά στη σκηνή και αναμετρήθηκε φωνητικά με την, επίσης παίκτρια του Έλληνα σταρ, Louise De Toit.

Οι δυο τραγουδιστές κατάφεραν να κερδίσουν βλέμματα και εντυπώσεις με τις ερμηνείες τους και να φέρουν σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Σάκη Ρουβά προκειμένου να επιλέξει εκείνον που θα περάσει στην επόμενη φάση του The Voice.

«Σάκη να έρθουμε γρήγορα σε σένα γιατί τον Δημήτρη, εδώ, τον βλέπω να αναπνέει μόνο από το στόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός υπογραμμίζοντας το άγχος του νεαρού διαγωνιζόμενου. «Αγκομαχάει», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του The Voice.

«Δεν θέλω με κανέναν τρόπο να φύγει κάποιο από τα δύο παιδιά» σημείωσε, με τη σειρά του, ο coach του Δημήτρη Καραγιάννη. «Έχεις άγχος; Σε βλέπω δηλαδή και…» αναρωτήθηκε προς τον διαγωνιζόμενο ο coach του The Voice.

«Αυτές οι δυνατότητες που έχει στη φωνή του, με τόσες εναλλαγές… Μην έχεις άγχος ρε παιδάκι μου!» παρατήρησε και πάλι ο Σάκης Ρουβάς στον παίκτη της ομάδας του. «Σάκη, ναι, μην αναγκαστώ να του δώσω το φιλί της ζωής γιατί είναι και αξύριστος» πρόσθεσε με χιούμορ ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Μόλις, δε, ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε πως εκείνος που θα περάσει στην επόμενη φάση θα είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης, κυριολεκτικά, λύθηκε και του «κόπηκαν τα πόδια» από την ανακούφιση.

Πως σας φάνηκε, αλήθεια, η προσπάθεια του διαγωνιζόμενου στο The Voice;