Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη στην Άννα Βίσση

Νίκος Αναστασιάδης

Όλα όσα είπε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην εκπομπή που παρουσίασε η Άννα Βίσση.

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας φιλοξένησε η Άννα Βίσση στην εκπομπή της στο Mega. Ο Νίκος Αναστασιάδης έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας σε Έλληνες και Κύπριους και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Άννα Βίσση, μιλώντας της με πολύ όμορφα λόγια.

«Έχω την τιμή και τη χαρά να φιλοξενώ, σαν πρώτο μου καλεσμένο, έναν άνθρωπο που αγαπώ ιδιαίτερα και εκτιμώ. Είναι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Νίκος Αναστασιάδης», είπε αρχικά η Άννα Βίσση.

«Αγαπημένη μου Άννα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα εκλαμβάνω πως απευθύνονται σε όλους τους συμπατριώτες μας που επέδειξαν για ακόμα μία φορά αυτοέλεγχο, πειθαρχία και πίστη.

Άννα μου, νιώθω, όπως και όλοι οι Κύπριοι, ιδιαίτερα περήφανος γα την καταξίωσή σου. Γι’ αυτό και η αποψινή σου συναυλία, η αποψινή σου παρουσία αποτελεί ένεση ελπίδας για όσους, περιορισμένους στο σπίτι, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας.

Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου, όπως ευχαριστώ τα κανάλια Mega Ελλάδος και Alpha Κύπρου για αυτή την ξεχωριστή συναυλία. Ευχές για ότι καλύτερο σε σένα, τον ελληνικό λαό και τους απανταχού Έλληνες. Να είσαι πάντα καλά, σε ευχαριστώ», είπε ο Νίκος Αναστασιάδης.