Το σκηνικό υπερπαραγωγή για τη Δέσποινα Βανδή και το τεχνικό λάθος στο X Factor

Δέσποινα Βανδή

"Τι να γίνει μας ματιάσανε..."

Την πιο εντυπωσιακή έναρξη επιφύλασσε η Δέσποινα Βανδή για το νέο live του X Factor αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε στους τηλεθεατές του OPEN να την απολαύσουν στο μέγιστο βαθμό. Κάτι που και η ίδια η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του τάλεντ σόου δεν άφησε ασχολίαστο.

Πιο συγκεκριμένα, το επεισόδιο του X Factor ξεκίνησε με το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, «Έστω Λίγο Ακόμα», την μουσική του οποίου υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής και τους στίχους η Ρεβέκκα Ρούσση.

Για τον λόγο αυτό είχε δημιουργηθεί ένα σκηνικό – υπερπαραγωγή με την ερμηνεύτρια να εμφανίζεται σε ένα παράθυρο και γύρω της να εντυπωσιάζουν οι φωτισμοί και οι εικόνες. Ένα τεχνικό πρόβλημα όμως διέκοψε απότομα την προβολή του συγκεκριμένου, ήδη γυρισμένου, αποσπάσματος με αποτέλεσμα να παγώσει η εικόνα και να χρειαστεί να εμφανιστεί live η Δέσποινα Βανδή στο πλατό για να καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Καλησπέρα σας! Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στο 8ο live του X Factor. Είπα και εγώ να σας ετοιμάσω μια έκπληξη και τσακ, στο παρά ένα μας χάλασε! Τι να γίνει μας ματιάσανε» ανέφερε χαρακτηριστικά με χαμόγελο η παρουσιάστρια του X Factor κατά την είσοδο της.

«Δεν πειράζει. Παρ’ όλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Στέφανο Κορκολή και την Ρεβέκκα Ρούσση για αυτό το υπέροχο τραγούδι που μου έγραψαν. Ευχαριστώ πάρα πολύ την παραγωγή για όλη αυτή την προσπάθεια που κάναμε, ήταν λίγο δύσκολο να στηθεί… Σας ευχαριστώ ωστόσο»

Πάντα οι ζωντανές μεταδόσεις κρύβουν εκπλήξεις και απρόοπτα…