Το ρεπορτάζ του «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για τις τσάντες «μαϊμού» και τα παράνομα δίκτυα πώλησης

Μαζί σου Σαββατοκύριακο

"Φεύγετε, παιδιά, τώρα όπως είστε... Εμπρός, δρόμο..."

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» βρέθηκε σε πρώτο πλάνο ο μεγάλος ντόρος που έχει ξεσπάσει στην εγχώρια σόουμπιζ με τις απομιμήσεις τσαντών και αξεσουάρ διάσημων οίκων που βρέθηκαν ηθελημένα ή από λάθος στα χέρια γνωστών κυριών. Οι ρεπόρτερ της εκπομπής επιχείρησαν να βρουν απομιμήσεις διάσημων οίκων στο διαδίκτυο και δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου!

Οι διαφορές βεβαίως ανάμεσα σε μια απομίμηση και σε μια γνήσια τσάντα κάποιου επώνυμου οίκου γίνονται εύκολα αντιληπτές από ένα έμπειρο μάτι. Η εκπομπή του ΣΚΑΪ παρουσίασε, ωστόσο, τους λόγους για τους οποίους κάποια κυρία δεν θα έπρεπε να κινηθεί προς την απόκτηση μιας τσάντας – «μαϊμού»!

Επίσης, η κάμερα του «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» βρέθηκε στην καρδιά της Αθήνας και σε ένα σημείο όπου διακινούνται καθημερινά εκατοντάδες απομιμήσεις επώνυμων προϊόντων. Τι συνάντησαν και τι αντιμετώπισαν, όμως, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής μόλις οι «φύλακες» των εμπόρων ενημερώθηκαν για την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου;

«Φεύγετε τώρα όπως είστε… Το ακούσατε… Τίποτα, δεν πουλάνε τίποτα εδώ… Φεύγετε, παιδιά, τώρα όπως είστε! Εμπρός, δρόμο, φύγετε όπως είστε» ακούγεται χαρακτηριστικά να αναφέρεται δια στόματος του «κυρίου» στο σχετικό απόσπασμα.