Το πρώτο σίριαλ που ετοιμάζεται για την καραντίνα – Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτει στο “Μαζί σου”

Μαρία Κωνσταντάκη

«Είναι μια προσπάθεια να κάνουμε ένα σίριαλ μέσα από το σπίτι μας, που ασχολείται με την καραντίνα».

Η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δεληκούρα, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη ετοιμάζουν το πρώτο σίριαλ που γυρίζεται σε… συνθήκες καραντίνας. Οι τέσσερις ηθοποιοί ή αλλιώς οι “4 Εγκλωβισμένες” στήνουν ένα σίριαλ κυριολεκτικά από το σπίτι τους, το οποίο θα ανέβει στο Youtube.

Σήμερα, λοιπόν, η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου για αυτό το νέο εγχείρημα που έχουν ξεκινήσει.

«Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο. Βγήκαμε στον αέρα μέσω Instagram την Παρασκευή χθες, Σάββατο, βγήκε στο κανάλι “EGGlovismenes” στο Youtube. Είναι μια προσπάθεια να κάνουμε ένα σίριαλ μέσα από το σπίτι μας, που ασχολείται με την καραντίνα. Με τέσσερις διαφορετικούς τύπους γυναικών που βιώνουν την καραντίνα τελείως διαφορετικά. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ, έχουμε ακούσει πολύ καλά σχόλια.

Αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας να βγάλουμε κάτι τέτοιο μέσα από το σπίτι μας με πάρα πολλές τεχνικές δυσκολίες. Για μια σκηνή τριών λεπτών ενδεχομένως χρειαζόμαστε μια ώρα γυρίσματος», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κωνσταντάκη.