Το νέο «Μεσημέρι Yes» και ο αποχαιρετισμός στον Ηλία Γκότση

Μεσημέρι Yes

Όσα είπαν οι παρουσιαστές και η νέα είσοδος στο πλατό...

Μια νέα αρχή φαίνεται πως θέλει να κάνει το «Μεσημέρι Yes», η μεσημεριανή εκπομπή του OPEN με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, οι δύο παρουσιαστές αποχαιρέτησαν από τον αέρα τον πρώην συνεργάτη τους, Ηλία Γκότση ενώ ενημέρωσαν το τηλεοπτικό κοινό για τις αλλαγές περισσότερο ενημερωτικού χαρακτήρα που θα σημειωθούν από δω και στο εξής στο «Μεσημέρι Yes».

«Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε τον Ηλία Γκότση που ήταν μαζί μας μέχρι προχθές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος για να συμπληρώσει η Κατερίνα Ζαρίφη, «θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί με τον Ηλία περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί. Ένα εξαιρετικό παιδί, ένας δικός μας Survivor και… Λιάκο σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Στέλνουμε τα φιλιά μας»!

Αμέσως μετά, οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής ανέφεραν με χαμόγελο πως «φεύγει ένας φίλος και ερχόμαστε στο Μεσημέρι Yes να συναντήσουμε για βασικό μας σχολιαστή έναν φίλο από τα παλιά! Τον Δημήτρη Μάρκο»!

Παρά τις όποιες ανησυχίες και συστάσεις, ωστόσο, περί κορονοϊού, η ανανεωμένη ομάδα της εκπομπής αγκαλιάστηκε και φιλήθηκε με θέρμη. «Σας γνωρίζω πολλά χρόνια, ξεκινήσαμε μαζί σε κάποιες δικές μου εκπομπές, εξελιχθήκατε, σας παρακολουθούσα από την τηλεόραση και τώρα είμαστε εδώ για να τα σχολιάσουμε παρέα» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Δημήτρης Μάρκος.

Μια νέα αρχή για την καθημερινή εκπομπή του OPEN…