Το «My Style Rocks» έρχεται και αυτές είναι οι δυο τελευταίες παίκτριες

My Style Rocks

Και η λαμπερή 12αδα συμπληρώθηκε!

Λίγες μέρες πριν το «My style rocks» επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Γιώργος Λιάγκας «πρόδωσε» δύο ακόμα κυρίες που θα δούμε μέσα από την μεσημεριανή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ποιες συμπληρώνουν, λοιπόν, τη δωδεκάδα στο ριάλιτι μόδας;

H 40χρονη Λένα Χαριζόπουλος που ζει στην Αθήνα προδίδει πως «είμαι οπαδός του ευ ζην και μου αρέσει η καλή ζωή. Πάθος μου είναι τα ταξία, τα οποία τα έχω κάνει μέρος της δουλειάς μου. Είμαι σύμβουλος επικοινωνίας σε οίκους μόδας και διατηρώ lifestyle blog».

Η 27χρονη Βασιλική Σουλάνη που ζει, επίσης, στην Αθήνα χαρακτηρίζει τον εαυτό της σαν «παιδί των media γιατί έχω τελειώσει Επικοινωνία και ΜΜΕ. Δουλεύω σε διαφημιστική εταιρεία και παράλληλα κάνω ραδιοφωνική εκπομπή σε web ραδιόφωνο. Δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί έχω πολύ passion για το fashion».

To My style rocks κάνει πρεμιέρα, όπως ήδη γνωρίζουμε, την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Παρουσιάστρια θα είναι φέτος η Κατερίνα Στικούδη και στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν οι: Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκης Γαβαλάς.

Το ριάλιτι μόδας επιστρέφει και επιφυλάσσει σίγουρα εκπλήξεις…