«Το λέω και ανατριχιάζω» – Συγκινημένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την Έρρικα Μπρόγιερ

Μαυρίκιος Μαυρικίου

"Η ψυχή της παρέας... Τιμή μας μεγάλη..."

Λίγες μόλις ώρες μετά την είδηση του θανάτου της Έρρικας Μπρόγιερ, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για εκείνη στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Ο νεαρός καλλιτέχνης και παραγωγός, μάλιστα, δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση.

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Ότι και να πω είναι τόσο λίγο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παραγωγός της παράστασης «Παριζιάνα» στην οποία συμμετείχε, μέχρι και πριν λίγες μέρες, η Έρρικα Μπρόγιερ.

«Η ψυχή της παρέας… Τιμή μας μεγάλη που την πείσαμε, εγώ προσωπικά έκανα πάρα πολλά ραντεβού το καλοκαίρι μαζί της, να κάνει αυτή τη μεγάλη επιστροφή. Για έναν άνθρωπο που έχει αποσυρθεί από το θέατρο για 20 περίπου χρόνια ήταν  μια τρομερή επιστροφή».

«Λες και ήταν γραφτό, το λέω και ανατριχιάζω ολόκληρος, έτσι όπως ξεκίνησε και έζησε όλα αυτά τα χρόνια στα φώτα και στη σκηνή να «φύγει» πάνω στη σκηνή σχεδόν κυριολεκτικά» συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Δεν το πιστεύουμε ακόμα. Είναι σοκαριστικό και νιώθω ότι θα μας λείψει πολύ. Ερχόταν πάρα πολύς κόσμος να δει την Παριζιάνα για την Έρρικα