Το απόλυτο θρίλερ στο Voice για την Ειρήνη Τσοκούνογλου – Με ποσοστό 51% έμεινε…

The Voice

Η αγωνία στο κόκκινο για το αποτέλεσμα της μονομαχίας!

Για μια ακόμα φορά βρέθηκε στη σκηνή του The Voice η κούκλα διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, Ειρήνη Τσοκούνογλου στο επεισόδιο της Κυριακής. Στη φάση των live Cross Battles η τραγουδίστρια επέλεξε μαζί με τον coach της να ερμηνεύσει την «Μισιρλού» με στόχο να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να κατορθώσει να βρεθεί στην επόμενη φάση του τάλεντ σόου.

Στη μονομαχία σαν αντίπαλο είχε τον διαγωνιζόμενο από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Μάνο Μακρόπουλος αλλά η Ειρήνη Τσοκούνογλου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό κερδίζοντας τον coach της, Σάκη Ρουβά που της εξέφρασε τα θερμά του σχόλια αμέσως μετά την εμφάνιση της.

Ήταν όμως αρκετή η εμφάνιση της τραγουδίστριας για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο;

Όπως ενημέρωσε και ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός και οι δυο διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν εξαιρετικές ερμηνείες με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν ιδιαίτερα – όπως φάνηκε στη συνέχεια – το τηλεοπτικό κοινό στην απόφαση του.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των live αποτελεσμάτων, παρακολουθήσαμε το μεγαλύτερο θρίλερ μέχρι σήμερα μιας και τόσο η Ειρήνη Τσοκούνογλου όσο και ο Μάνος Μακρόπουλος ανέβαιναν ποσοστό με το ποσοστό. Μάλιστα οι δυο τραγουδιστές έφτασαν στο 45% – 45% όπου και η αγωνία τους εύλογα χτύπησε κόκκινο!

Με ποσοστό, όμως, 51% η Ειρήνη Τσοκούνογλου κατόρθωσε να μείνει στο The Voice και να είναι εκείνη που θα διεκδικήσει ακόμα και τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του Σάκη Ρουβά!