«Την είπε» ο Σωτήρης Κοντιζάς στον Σταυρή στο MasterChef! «Πιστεύεις ότι έχεις φτάσει ταβάνι;»

Σωτήρης Κοντιζάς

Αμήχανη στιγμή για τον Κύπριο παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής...

Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στο MasterChef βρέθηκε η κόκκινη ομάδα μετά την ήττα στην ομαδική δοκιμασία. Ο Σταύρος Γεωργίου πήρε την πρωτοβουλία να δώσει στον εαυτό του την πρώτη θέση στους υποψήφιους προς αποχώρηση και υποστήριξε τον λόγο που το έκανε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε μπροστά στους συμπαίκτες τη διάθεση του Σταυρή να μπει στη διαδικασία αποχώρησης δίχως να μαγειρέψει! «Σεφ, ότι και να πω τώρα δεν έχει σημασία. Απλά δεν θεωρώ δίκαιο να φύγει κάποιο από τα παιδιά γιατί δεν έχω βρει κάτι που να πήγε λάθος. Πριν αν ξεκινήσει η δοκιμασία, μας είχατε πει για επαγγελματισμό και πειθαρχία. Νομίζω πως αυτό ήταν το μόνο σίγουρο που είχαμε κάνει, αν εξαιρέσουμε το μενού και αυτό που είχαν φάει οι καλεσμένοι που είναι το αποτέλεσμα. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα παιδιά, με κάθε σεβασμό προς τον Γιάννη, απλά και εσείς που ήρθατε στην κουζίνα, νομίζω ότι είχατε καταλάβει ότι εμείς ήμασταν πολύ πιο οργανωμένοι».

«Πιστεύεις ότι μπορείς να βελτιωθείς ή πιστεύεις ότι έχεις φτάσει ταβάνι;» ρώτησε ευθέως και με νόημα ο Σωτήρης Κοντιζάς τον Κύπριο διαγωνιζόμενο, ο οποίος απάντησε πως «για να βρίσκομαι εδώ εννοείται πως πιστεύω πως μπορώ να βελτιωθώ».

Σ.Κ.: Άρα ποιος είναι ο τρόπος για να βελτιωθείς; Να τα παρατήσεις;

Σ.Γ.: Όχι!

Σ.Κ.: Ή να ακυρώσουμε 25 ψήφους των πολύ σπουδαίων καλεσμένων που είχαμε;

Σ.Γ.: Μα δεν είπα κάτι για αυτό. Έχω μιλήσει για πειθαρχία και επαγγελματισμό γιατί ήταν το ζητούμενο μας.

Σ.Κ.: Το ζητούμενο, ναι, από εκεί ξεκινάμε αλλά καταλήγουμε στα νόστημα πιάτα. Στη γεύση…

Σ.Γ.: Εννοείται! Χάσαμε από αυτό.

Σ.Κ.: Γιατί;

Σ.Γ.: Κάτι δεν κάναμε σωστά.

Σ.Κ.: Μάλλον κάποιοι άλλοι έκαναν κάτι καλύτερα, πιο σωστά!

«Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψη του και… όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» σημείωσε στην κάμερα ο Κωστας, ενώ ο Διονύσης πρόσθεσε με ένταση πως «δεν θέλω να μειώσω εσάς αλλά σας μειώνω. Εντάξει! Σιγά σιγά βλέπουμε ποιος είναι ποιος και τι γίνεται. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό, ήταν ασέβεια φοβορή»!