Τι λέει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη;

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

"Υπάρχουν κάποια όρια δεοντολογίας που κάποιος  μπορεί να μην τα ξεπερνάει όταν είναι σε μία θέση".

Ο Εραστής Δυτικών Προαστίων προβλήθηκε από το MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005 και σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία που έκτοτε προβλήθηκε αρκετές φορές σε επανάληψη. Στους κεντρικούς ρόλους ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης ως ο λαϊκής καταγωγής «Σπύρος» που ερωτεύεται την Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Λίζα), μία κοπέλα από εύπορη οικογένεια.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εξομολογείται στο Μεσημέρι #yes και τον Στάθη Πουρουτίδη, πως η «Λίζα» την έχει σημαδέψει. Τι λέει, όμως, για το γεγονός πως ο ευρωβουλευτής, πλέον, Αλέξης Γεωργούλης, θα πάρει μέρος και στο Your Face Sounds Familiar;

«Εγώ θεωρώ -πέρα από τον Αλέξη τον οποίο δεν βλέπω τα τελευταία χρόνια αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση- ότι ένας άνθρωπος πρέπει να κρίνεται από το έργο του σε ό,τι κάνει, γενικά. Δεν ξέρω για τον Αλέξη στην Ευρωβουλή, οπότε δεν μπορώ να το κρίνω, ούτε θα ήθελα να το κάνω έτσι κι αλλιώς. Υπάρχουν κάποια όρια δεοντολογίας που κάποιος  μπορεί να μην τα ξεπερνάει όταν είναι σε μία θέση, αλλά γενικά πρέπει να κρίνουν οι άνθρωποι το έργο του», λέει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.