Τι έκανε με τα λεφτά που πήρε από το Survivor ο Ηλίας Γκότσης;

Ηλίας Γκότσης

"Με το που έφυγα από την εκπομπή, μετά από λίγο σταμάτησε, αλλά δεν ασχολούμαι με "μάτια" και τέτοια", λέει ο Ηλίας Γκότσης.

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε ο νικητής του Survivor 2, Ηλίας Γκότσης. Γιατί διακόπηκε η συνεργασία του με το Μεσημέρι #yes; Τι έκανε με τα λεφτά που πήρε από το Survivor;

«Με το που έφυγα από την εκπομπή, μετά από λίγο σταμάτησε, αλλά δεν ασχολούμαι με «μάτια» και τέτοια. Με τα παιδιά οι σχέσεις μας είναι καλές, δεν υπάρχει κάποιο παράπονο από την πλευρά μου. Κατανοώ απόλυτα τον λόγο που άλλαξε ύφος η εκπομπή, αλλά θεωρώ ότι επειδή άλλαξε πάλι λόγω της επικαιρότητας με τον κορονοϊό, ολοκληρώθηκε.

Με την Κατερίνα και τον Παύλο έχουμε μιλήσει κάποιες φορές μέσω Instagram. Προς Θεού, δεν πιστεύω ότι τα παιδιά ευθύνονται που έφυγα από την εκπομπή, ίσα ίσα όσο ήμουν εκεί με βοήθησαν πάρα πολύ στο να καταλάβω πώς λειτουργεί η τηλεόραση. Το Μεσημέρι #yes έκανε τον κύκλο του, δεν θα ξαναεπιστρέψει. Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση», λέει ο Ηλίας Γκότσης.

«Με τα λεφτά του Survivor έκανα αυτό που είχα βάλει στόχο από πριν μπω, να κάνω έναν χώρο μαζί με τον αδερφό μου έναν δικό μας χώρο γυμναστικής, γυμναστήριο», αποκαλύπτει.