Τι έγινε στις Άγριες Μέλισσες στη σκηνή που η «Λενιώ» σπάει το μπουκάλι στον «Κωνσταντή»;

;Agriew M;elissew

"Γύριζε σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όταν γεννήθηκε το παιδί του. Δεν μπορούσε να φύγει",

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για πολλά Στη φωλιά των Κου Κου και την Δήμητρα Καλφούντζου….

«Έκανα 4 και 5 δουλειές για να κάνω θέατρο. Πουλούσα ρούχα, σχεδίαζα, έφτιαχνα συλλογές από διαφορετικά πράγματα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ηλιόπουλος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες:

«Είχα διαβάσει τα πρώτα δύο επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες πέρυσι τον Απρίλη, όταν μου είχαν πει να συμμετέχω στην συγγραφική ομάδα. Με το που το διάβασα είπα αποκλείεται, δεν το ζω αυτό το πράγμα. Ήταν σαν να διάβαζα βιβλίο.

Στη σκηνή που έπρεπε να σπάσει η Λενιώ το μπουκάλι στο κεφάλι του Κωνσταντή. Ήταν «φορτωμένη» την κρατούσαμε από πίσω, εγώ, ο Αλέξανδρος, η Θεοφανία… ήταν θεριό, δεν κρατιόταν. Σπάει το μπουκάλι και λέμε «σκοτωθήκανε». Γυρνάει και μας λέει με αστεία φωνή: «Όλα καλά»;

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γύριζε σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όταν γεννήθηκε το παιδί του. Δεν μπορούσε να φύγει γιατί είχε γύρισμα. Ήταν συγκλονιστική στιγμή. Χοροπηδούσαμε όλοι από τη χαρά μας».

«Όταν ήμουν στην Α’ Γυμνασίου έγραψα ένα κομμάτι για την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ήταν ο άνθρωπος για τον οποίο έγραψα για πρώτη φορά, εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.