Τι απαντά ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο για το δαχτυλίδι στον τελικό του GNTM

Κάτια Ταραμπάνκο

"Ένα apriati δαχτυλίδι με τρεις κορυφές..."

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την φιναλίστ του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο και το δαχτυλίδι που δέχθηκε από τον αγαπημένο της, Γιάννη Χαλβατζή στον τελικό του ριάλιτι μόδας. Τι έχει να προδώσει όμως ο ίδιος ο πρωταγωνιστής;

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τρίτης δοκιμασίας του μεγάλου τελικού του GNTM πολλά ήταν τα απρόοπτα περιστατικά που συνέβησαν και όμως δεν θα δούμε στην τηλεόραση!

Ανάμεσα σε άλλα, λοιπόν, σύμφωνα με το tlife.gr, ο σύντροφός της Κάτιας Ταραμπάνκο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είδε μετά από τόσους μήνες το κορίτσι του και θέλησε να της κάνει μια μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας την παραγωγή με ανοιχτό το στόμα. Ο Γιάννης Χαλβατζής θέλησε να της κάνει πρόταση γάμου, ξαφνιάζοντας ακόμα και την ίδια, η οποία πήρε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του.

Ο σύντροφος του μοντέλου, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι YES», εξέφρασε τη δική του θέση για το περιστατικό που δεν θα δούμε στις οθόνες μας.

«Στον τελικό του GNTM της έδωσα άλλο ένα δαχτυλίδι, δεν έγινε κάτι καινούργιο για εμάς… Και στην τελική το φοράει! Να σου πω την αλήθεια δεν ήταν μονόπετρο αρχικά… Και δεν το πήρε γιατί δεν της το έδωσα… Της το έδειξα… Μόλις έφυγαν οι κάμερες της το έδωσα και το φοράει ήδη…»

«Ένα apriati δαχτυλίδι με τρεις κορυφές…» κατέληξε ο Γιάννης Χαλβατζής στις δηλώσεις του.