The Voice: Με δύο διαγωνιζόμενους στα Knockouts ο Πάνος Μουζουράκης – Τι συνέβη;

The Voice

Ο coach εξήγησε τον λόγο απουσίας της παίκτριας του...

Μια απρόσμενη απουσία είχε η αναμέτρηση της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη στο The Voice της Κυριακής. Ειδικότερα, στη σκηνή του τάλεντ σόου παρακολουθήσαμε δύο αντί για τρεις διαγωνιζόμενους να μονομαχούν για μία θέση στην επόμενη φάση, εκείνη των battles.

Αυτοί ήταν ο Βαγγέλης Παπατζανάκης και η Μαριαλένα Τζιβανάκη που βρέθηκαν για δεύτερη φορά στη σκηνή του The Voice.

Αμέσως μετά την εμφάνιση των δύο τραγουδιστών, λοιπόν, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στον Πάνο Μουζουράκη προκειμένου να ενημερώσει τους υπόλοιπους coaches όπως και τους τηλεθεατές για τον λόγο της απουσίας της τρίτης διαγωνιζόμενης από την ομάδα του.

«Λοιπόν, αυτό που έγινε… Η Άννα Σαϊνη αισθάνθηκε κάποια στιγμή μια ανασφάλεια και άρχισε να τρέμει. Εκεί έβγαλα το παλτό που φορούσα και την κουκούλωσα και μάλλον πρέπει να κουβαλούσε μια γαστρεντερίτιδα μαζί το παλτό. Ή κάποιο άλλο είδος ίωσης, κάποια άλλη μορφή ασθένειας. Μας αρρώστησε, δυστυχώς, η Άννα Σαϊνη και δεν μπόρεσε να έρθει εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ανάμεσα στους δύο διαγωνιζόμενους το εισιτήριο για την επόμενη φάση κατόρθωσε να πάρει η Μαριαλένα Τζιβανάκη με τον Βαγγέλη Παπατζανάκη να αποχωρεί από το The Voice…