«Θα υπάρξει νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μαρία Κίτσου»

Μαρία Κίτσου

"Πήγα τότε στη Σκιάθο κι έγραψα για τον Ντάνο. Ακόμα μου κάνουν παρατήρηση οι αναγνώστες. Όμως, ο Ντάνος είναι ένα σύγχρονος ήρωας. Κέρδισε την αγάπη του κοινού και χαίρομαι πάρα πολύ για την πρόοδό του".

Ο Χρήστος Ζαμπούνης κάνει δύο ιδιαίτερες αναφορές σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η δημοτικότητά του, η Μαρία Κίτσου και η Αλίκη Βουγιουκλάκη…

«Το Survivor ήταν μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, πήγα τότε στη Σκιάθο κι έγραψα στην Εστία για τον Ντάνο. Ακόμα μου κάνουν παρατήρηση οι αναγνώστες. Όμως, ο Ντάνος είναι ένα σύγχρονος ήρωας. Κέρδισε την αγάπη του κοινού και χαίρομαι πάρα πολύ για την πρόοδό του.

Το Star System στην Ελλάδα είναι μικρό και πολύ δύσκολα μπαίνουν καινούριοι παίκτες. Ο κινηματογράφος έκανε αστέρες, η τηλεόραση έχει μια δυσκολία.

Ναι, θα υπάρξει νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη. Είναι κανά δυο ηθοποιοί που έχουν αυτή τη στόφα του Star. Την μία την γνώρισα μάλιστα και μου έκανε τρομερή εντύπωση, πριν τις Άγριες Μέλισσες, την πρωταγωνίστρια. Την Μαρία Κίτσου», ανέφερε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Μια άποψη που δίχασε τους συντελεστές της εκπομπής…