Θα παρουσιάσουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN;

Ελένη Χατζίδου

"Διακοπές στο OPEN δεν γίνονται; "

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του «Ευτυχείτε¨και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος όπου συνάντησε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι απάντησε, μέσα σε όλα, στις φήμες που τους θέλουν να αναλαμβάνουν την παρουσίαση καλοκαιρινής εκπομπής στου OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά για το προσεχές καλοκαίρι πως «διακοπές στο OPEN δεν γίνονται; Αφού το καλοκαίρι, αν όλα πάνε καλά, δεν θα είμαστε στο J2US; Ότι γίνει, το μαθαίνεται… Όποιος γυρίζει, μυρίζει».

«Ότι γίνει, θα το μάθετε πρώτοι! Θα το μάθετε πρώτοι, να είστε σίγουρου» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου. «Δεν υπάρχει τώρα κάτι για να μάθετε, αν γίνει κάτι θα το μάθετε σίγουρα.

«Εμάς θα μας άρεσε πολύ! Γιατί όχι; Και στην τελική είναι κάτι που οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμαστεί, γιατί όχι; Άμα θέλω εγώ να ονειρευτώ; Ε; Σταματάνε τα όνειρα; Δεν σταματάνε τα όνειρα! Ποιος θα μου τα κόψει εμένα τα όνειρα; Οπότε δοκιμάζεσαι και άμα δεν κάνεις, δεν κάνεις ρε παιδί μου! Φεύγεις, εξαφανίζεσαι».

«Πολύ ωραίο κανάλι το OPEN! Α, μας αρέσει! Καταρχήν έχει πάρα πολύ ωραίες εκπομπές, έχει πάρα πολύ ωραίους παρουσιαστές, πάρα πολύ ωραίους παραγωγούς, πάρα πολύ ωραίους ρεπόρτερ, πολύ ωραίους κάμεραμεν» συμπλήρωσε, με χιούμορ, η Ελένη Χατζίδου.