Θα ήθελε ο Νίκος Παπαδάκης να βρεθεί κριτής στο επόμενο GNTM;

Νίκος Παπαδάκης

"Δεν νομίζω ότι στο χώρο του μόντελινγκ γίνονται όλα αυτά που γίνονται εκεί..."

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο Νίκος Παπαδάκης μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και την Φωτεινή Πετρόγιαννη. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στους λόγους για τους οποίους επιλέγει να δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά και

«Δεν βγαίνω συχνά, δεν δίνω συνεντεύξεις συχνά, θέλω μια στο τόσο. Δεν μου λείπει η προβολή, δεν το νιώθω σαν ανάγκη ότι πέρασε ο καιρός και έχω μήνες να βγω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παπαδάκης. «Άνετα μπορώ να ζήσω χωρίς τα φώτα. Επειδή δεν ήταν απωθημένο μου να με μάθει ο κόσμος και να γίνω γνωστός, το χειρίζομαι πάρα πολύ ωραία και πιστεύω πως υπάρχει μια ισορροπία».

Ένιωσε, αλήθεια, ποτέ ο ωραιότερος άνδρας της Ελλάδας; «Όχι, ποτέ! Ούτε εδώ ένιωσα ούτε όταν με ανακήρυξαν στην Αυστραλία τον ωραιότερο άνδρα στον κόσμο. Τίποτα, ξαφνιάστηκα κιόλας. Ξαφνικά έγινα πολύτιμος για αυτούς, ήρθαν τέσσερις σωματοφύλακες και όπου πήγαινα ήταν δίπλα μου. Δεν άλλαξε όμως κάτι σε μένα. Είναι κάτι το οποίο δεν ήταν το μυαλό μου προς τα εκεί και δεν με ενδιέφερε τόσο».

«Έχω δει το GNTM» σημείωσε σε άλλο σημείο ο Νίκος Παπαδάκης. «Δεν νομίζω ότι στο χώρο του μόντελινγκ γίνονται όλα αυτά που γίνονται εκεί. Κάποιες κοπέλες δηλαδή έχουν ακροφοβία ή φοβούνται κάποια ζωύφια, αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν πας καν στο κάστινγκ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και να είσαι εξαιρετικός σε άλλα πράγματα».

Θα μπορούσε, ωστόσο, να δει τον εαυτό του στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας; «Δεν το έχω τόσο. Εγώ να στεναχωρήσω κόσμο, δεν μπορώ, μετά δεν θα κοιμηθώ το βράδυ».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή για την οποία ουδέποτε έχει διαρρεύσει κάτι, ο Νίκος Παπαδάκης πρόδωσε το μυστικό της σωστής διαχείρισης! «Ότι θέλεις εσύ το αφήνεις και βγαίνει προς τα έξω. Όχι τώρα, πάντα έτσι ήμουν. Δεν ήθελα και θυμάμαι σε άλλες εποχές μου έλεγαν «τι θέλεις να σε ρωτήσουμε» και έλεγα «δεν θέλω να ξέρω τις ερωτήσεις, ότι θέλετε». Και είχαμε θέμα εάν με έφερναν σε δύσκολη θέση και έλεγα πως δεν θα απαντούσα. Το έβλεπα πιο αθώα. Δεν θέλω ούτε να φτιάξω τις απαντήσεις μου, θέλω να μαι αυθόρμητος και να λέω όσα μου βγουν εκείνη τη στιγμή. Έτσι κινούμαι όλα αυτά τα χρόνια. Κάποια πράγματα νομίζω πως δεν αφορούν και τον κόσμο. Η δουλειά μου ναι, η ζωή μου όχι. Είναι τελείως διαφορετικά κομμάτια».

Τέλος, ο Νίκος Παπαδάκης επιβεβαίωσε φήμη που τον ήθελε να είχε κάνει κάστινγκ για την δημοφιλή Αμερικάνικη σειρά, «Sex and the city».