Θα δούμε τη Νόνη Δούνια στο GNTM στη θέση της Έλενας Χριστοπούλου;

Νόνη Δούνια

"Το μόντελινγκ δεν μου λείπει καθόλου"

Η Νόνη Δούνια μίλησε στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον δημοσιογράφο Αρτ. Η γοητευτική βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη διάθεση να βρεθεί στο μέλλον στο GNTM καθώς και στη διάθεση να βρεθεί ξανά στην τηλεόραση ακόμα και παράλληλα με την βουλευτίκη της ιδιότητα.

«Είναι θέμα του καθενός εάν θέλει και μπορεί να συνδυάσει την ιδιότητα που είχε πριν εκλεγεί βουλευτής» πρόσθεσε, επίσης, η Νόνη Δούνια αναφερόμενη και στην πολυσυζητημένη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στην κριτική επιτροπή του YFSF.

Θα ήθελε, αλήθεια, η ίδια να κάνει κάτι στην τηλεόραση τώρα που βρίσκεται και στο ελληνικό κοινοβούλιο; «Ναι, μια εκπομπή για τα παιδιά σαν αυτή που έκανα φυσικά και θα ήθελα να την έκανα. Μια εκπομπή υγείας θα την έκανα. Μια εκπομπή που αφορά την οδική ασφάλεια, που είμαι και στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, φυσικά και θα την έκανα».

«Το μόντελινγκ δεν μου λείπει καθόλου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια προσθέτοντας πως «μου λείπουν οι παρέες μου, οι καλές στιγμές που είχαμε. Η δουλειά όμως αυτή καθ’ αυτή όχι. Έχω χορτάσει, είμαι καλά, την έκανα 20 χρόνια και είμαι χορτασμένη. Έχω πει πολλές φορές πως η δουλειά του μοντέλου έχει να κάνει πρωτίστως με την απόρριψη. Περισσότερες φορές θα σε απορρίψουν οι πελάτες και λιγότερες θα σε αποδεχτούν. Οπότε φυσικά όταν είσαι σε μια νεαρή, τρυφερή ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς»

Όσον αφορά το GNTM και μια πιθανή συμμετοχή της στον επόμενο κύκλο, η Νόνη Δούνια ήταν σαφής! «Απλά ρωτήθηκα σε μια συνέντευξη εάν θα μου άρεσε ο ρόλος του κριτή και απάντησα καθόλου. Ο μόνος ρόλος που θα μπορούσα να έχω σε αυτό το κόνσεπτ είναι ο ρόλος της Έλενας Χριστοπούλου. Αν δεν είχα το έργο που κάνω αυτή τη στιγμή, ναι, θα το έκανα. θα μπορούσα δηλαδή να είμαι σε αυτή τη θέση του coach».

Τέλος, το γοητευτικό μοντέλο παραδέχθηκε με ειλικρίνεια πως «μετά την εκλογή μου δεν νομίζω πως έχω αλλάξει».