Τα πάνω κάτω στο My Style Rocks! Ο Κουδουνάρης τα ‘χωσε στην Καζαριάν και εκείνη έφυγε

Μαρία Καζαριάν

"Δεν το δέχομαι αυτό. Δεν δέχομαι να μου φωνάζουν"

Αφορμή από το κόνσεπτ που επέλεξε η Μαρία Καζαριάν πήρε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Στέλιος Κουδουνάρης προκειμένου να μιλήσει έξω από τα δόντια! Πιο συγκεκριμένα, ο κριτής του «My style rocks» επικεντρώθηκε στη μη γνώση της νεαρής παίκτριας για το brunch στο οποίο επέλεξε να παρευρεθεί με την αδελφή της.

«Σου κάνω κάποιες ερωτήσεις, σοβαρά τώρα, για να μου απαντήσεις… Για το κόνσεπτ σου μιλάω…» σημείωσε νόημα ο Στέλιος Κουδουνάρης προς τη Μαρία Καζαριάν. «Σε ρωτάω γιατί πας για brunch! Τι είναι το branch, δεν ξέρεις. Πας με την αδελφή σου, τι φοράει, δεν ξέρεις! Τι ώρα είναι, δεν ξέρεις! Ποιο μαγαζί είναι, δεν ξέρεις! Τι πας να κάνεις, δεν ξέρεις! Ε τι ξέρεις; Μούγγα στη στρούγγα» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο κριτής του «My Style Rocks».

«Δεν απαντάω, εντάξει» αντέδρασε, με τη σειρά της, η Μαρία Καζαριάν συμπληρώνοντας πως «με έχετε βάλει στον τοίχο και με πυροβολείτε! Τι να πω; Μου φωνάζετε κατ’ αρχάς! Ηρεμήστε λίγο γιατί μου βγάζετε αρνητική ενέργεια! Δεν είναι ήρεμος ο τρόπος σας. Είναι ένα παιχνίδι και είστε ένας κριτής».

Επίσης, η νεαρή διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ σημείωσε, με νόημα, πως «υπάρχει και τρόπος, σας παρακαλώ. Δεν φωνάζουμε, είμαστε στην τηλεόραση νομίζω. Δεν το δέχομαι αυτό. Δεν δέχομαι να μου φωνάζουν». Αμέσως, όμως, ο Στέλιος Κουδουνάρης δε δίστασε να δείξει την πόρτα της εξόδου στη Μαρία Καζαριάν!

Τότε, η Μαρία Καζαριάν αποχώρησε με την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» να σχολιάζει μαζί με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες τη συγκεκριμένη αντίδραση.

Λίγα λεπτά αργότερα, η αδελφή της νικήτριας του GNTM, Ειρήνης Καζαριάν επέστρεψε στο πλατό αιφνιδιάζοντας τους πάντες! «Γεια σας και πάλι…» σημείωσε με χαμόγελο η Μαρία Καζαριάν ενώ δέχθηκε σιωπηλά όλες τις κριτικές και τα σχόλια τόσο από τον Στέλιο Κουδουνάρη όσο από την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά.

Δεν μπόρεσε, όμως, να συγκρατήσει τα δάκρυα της για τη συναισθηματική αυτή φόρτιση…