Τα ‘χασε η Έλενα Χριστοπούλου στο My Style Rocks! «Σαν αποτυχημένο χανουμάκι τις απόκριες»

My Style Rocks

Αυστηρή κριτική στην Γεωργία Σιακαβάρα...

Την καλύτερη της επιλογή, κατά την ίδια, πραγματοποίησε η Γεωργία Σιακαβάρα στο Gala του My Style Rocks με θέμα το «Red Carpet». Μια εμφάνιση, ωστόσο, που απογοήτευσε τόσο τις συμπαίκτριες της όσο και την κριτική επιτροπή στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

«Δεν περίμενα να σε δω ντυμένη έτσι σήμερα. Δηλαδή δεν σε καταλαβαίνω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου προς την ηθοποιό και τραγουδίστρια. «Καταρχήν, είναι πολύ άβολο αυτό που βλέπω γιατί είσαι πάρα γυμνή! Όχι γυμνή συντηρητικά, δεν το λέω από συντηρητισμό, είσαι πολύ γυμνή! Κάτι το οποίο δεν χρειάζεσαι».

«Είτε κάτω από τη σκηνή είτε πάνω στη σκηνή είτε ως θεατής, δεν μπορώ να το τοποθετήσω πουθενά αυτό το λουκ. Δηλαδή μπορώ να το τοποθετήσω μόνο σαν να έχεις ντυθεί αποτυχημένα χανουμάκι. Δηλαδή απόκριες!» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η γοητευτική κριτής του My Style Rocks. «Στο λέω με πάρα πολύ αγάπη και σεβασμό. Η περούκα είναι πλαστική και όλο πάρα πολύ. Για μένα δεν είναι κιτς αυτό, γιατί το κιτς το ορίτζιναλ το εκτιμώ βαθιά, το κιτς είναι άποψη».

«Το μόνο σικ επάνω σου είναι, για άλλη μια φορά, το πρόσωπο σου που αυτό κερδίζει σήμερα. Με κερδίζει η λάμψη των ματιών σου και πόσο αριστοκρατική είσαι στο πρόσωπο. Έχω χάσει εντελώς όλο το υπόλοιπο» πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου βαθμολογώντας με 2 την Γεωργία Σιακαβάρα.