«Συμβαίνει αρκετές φορές να με μπερδεύουν με τον Φώτη Γιαννιώτη»

Φώτης Γιαννιώτης

"Ήταν λογικό νομίζω για κάποιους ανθρώπους, βλέποντας δυο φυσιογνωμίες, να μπερδεύουν τα ονόματα τους..."

Ύστερα από μακρά περίοδο τηλεοπτικής απουσίας, ο Μάνος Πανταζής μίλησε στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Η εποχή του μόντελινγκ και των καλών αμοιβών, το περιστατικό με δουλειά που έχασε λόγω ύψους και το φλερτ!

«Έχω κάνει περίπου 10 χρόνια μόντελινγκ και το πρώτο μου κάστιγνκ ήταν περίεργο, άβολο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Πανταζής, προσθέτοντας πως «ένα σκηνικό δυσάρεστο που θυμάμαι, ήταν στο Μιλάνο όταν έχασα μια πολύ μεγάλη δουλειά επειδή ήμουν πολύ ψηλός γι’ αυτούς! Είδα μια έκφραση στο πρόσωπο τους, γούρλωσαν τα μάτια τους και δεν ήθελαν να είμαι πάνω από 1.90»!

Το μοντέλο ομολόγησε, επίσης, πως ουδέποτε έχει καταπιεστεί διατροφικά προκειμένου να πάρει μια δουλειά στο μόντελινγκ. «Στο παρελθόν νομίζω πως με συνδύαζαν με τον Φώτη Γιαννιώτη μιας και κάναμε δουλειές μαζί τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό. Ήταν λογικό νομίζω για κάποιους ανθρώπους, βλέποντας δυο φυσιογνωμίες, να μπερδεύουν τα ονόματα τους. Έχει συμβεί αρκετές φορές μα το αντιμετωπίζαμε με χιούμορ» συμπλήρωσε.

Το γοητευτικό μοντέλο παραδέχθηκε πως, ναι, έχει βγάλει καλά χρήματα από το χώρο του μόντελινγκ. «20.000 έως 50.000 για μια δουλειά, πολλά λεφτά» πρόδωσε χαρακτηριστικά.

«Με έχουν φλερτάρει άντρες αλλά δεν με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση διότι, εάν εξ αρχής κόψεις κάτι με ωραίο τρόπο, δεν υπάρχει συνέχεια. Για όνομα του Θεού, δυο μέτρα άνθρωπος είμαι, ξέρω να αντιδράσω» υπογράμμισε σε άλλο σημείο ο Μάνος Πανταζής.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από το γνωστό μοντέλο…