Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος! «Η καρδιά μου λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη δίπλα στο σώμα μου»

Πέτρος Τατσόπουλος

Μια εξομολόγηση ψυχής στον Γιώργο Λιάγκα...

Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την μεσημεριανή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ο συγγραφέας και πολιτικός μίλησε στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

«Οι καρδιοχειρουργοί μού εξήγησαν ότι δεν είμαι καρδιοπαθής πια. Η ίδια η καρδιά δηλαδή δεν επηρεάστηκε. Μετά, βέβαια, μου είπαν διάφορα σπλάτερ και φρικιαστικά πράγματα, εκτός από το ότι με άνοιξε πριν αρχίσει να πιάνει η νάρκωση, μου εξήγησαν ότι έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα και λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός πολιτικός.

Επίσης, ο Πέτρος Τατσόπουλος εκμυστηρεύτηκε στον Γιώργο Λιάγκα πως «όχι, δεν είμαι καθόλου θρήσκος. Εάν ήμουν μια υπερφυσική δύναμη, θα τσαντιζόμουν πολύ με τους τύπους που δεν πιστεύουν με μένα και δεν κάνουν τον σταυρό τους όταν βρίσκονται σε ανάγκη. Ακόμα και για αυτό, όμως, μου έδωσαν απάντηση στο διαδίκτυο. «Είσαι ένα τομάρι και μισό, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό» γι’ αυτό και δεν με πήρε κοντά του. Οπότε εντάξει».

«Τη σκαπούλαρα λόγω δυσμένειας του Θεού προς το πρόσωπο μου» πρόσθεσε με χαμόγελο ο Πέτρος Τατσόπουλος.