Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο – «Πήρα λάθος δόση ινσουλίνης, είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα»

Τζούλι Μασίνο

Πριν δύο μήνες μπήκε στο νοσοκομείο μετά το λάθος που έκανε.

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Τζούλι Μασίνο, η οποία συγκλόνισε με την αποκάλυψή της. Όπως εξομολογήθηκε, πριν δύο μήνες μπήκε στο νοσοκομείο, καθώς έκανε λάθος με την ένεση ινσουλίνης και βρέθηκε μια ανάσα από το να πέσει σε κώμα.

«Πέρασα μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή, η αδελφή μου έχει καρκίνο κι έκανε εγχείρηση. Ήμουν συνέχεια δίπλα στην αδελφή μου μέσω του viber και του what’s up. Δεν έχω οικογένεια στην Ελλάδα και σκέφτομαι αν πρέπει να φύγω μόνιμα στην Αμερική. Πριν δύο μήνες ήμουν στο νοσοκομείο γιατί πήρα λάθος δόση ινσουλίνης και είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα.

Έκανα λάθος με την πένα και αντί να κάνω 6 έκανα 36. Είμαι χωρίς σύντροφο 11 χρόνια, δεν ήταν όμως δική μου επιλογή. Δεν είμαι φίρμα, αλλά έχω όνομα, γι’ αυτό οι άντρες στην Ελλάδα φοβούνται να κάνουν σχέση μαζί μου. Μόνο αν κάνεις μεγάλο σουξέ σε ελληνικά τραγούδια μπορείς να είσαι σε μεγάλες πίστες στα μπουζούκια.

Αν γινόταν τώρα Fame Story 5, είμαι μέσα. Έχουν έρθει παιδιά σε μένα να προετοιμαστούν για να πάνε σε μουσικά ριάλιτι. Δεν είναι εύκολα τα σημερινά ριάλιτι μουσικής. Πολλά παιδιά έκαναν καριέρα με το Fame Story και το Dream Show γιατί έμεναν μέσα 3-4 μήνες και δούλευαν τη φωνή τους. Σήμερα πρέπει ένα παιδί να είναι όσο πιο έτοιμο γίνεται για να βγει στην τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι το πιο δυνατό πράγμα για έναν καλλιτέχνη που θέλει να γίνει γνωστός», είπε η Τζούλι Μασίνο.