Συγκλονίζει η Ελένη Πέτα για τον αδελφό της – «Νιώθω καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια»

Ελένη Πέτα

"Αν φορούσε το κράνος δεν θα είχε συμβεί αυτό..."

Την Ελένη Πέτα συνάντησε η κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και η δημοσιογράφος Ειρήνη Αρβανίτη, με αφορμή το νέο κύκλο live εμφανίσεων της, στην αγαπημένη της γειτονιά. Στο Περιστέρι. Η ερμηνεύτρια μίλησε για πολλά, σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, ενώ εστίασε στο δύσκολο κομμάτι της απώλειας του αδελφού της.

«Το έχω ξαναπεί και πρόσφατα στη ζωή μου το γιατί σε μένα… Δεν πρέπει να λέγεται» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Πέτα. «Ο αδελφός μου έφυγε από τροχαίο ατύχημα με μηχανή. Ήμουν από πίσω και ακολουθούσα εγώ. Πηγαίναμε για καφέ όλοι μαζί και δυστυχώς έγινε έτσι».

«Τον έκλεισε ένα φορτηγό αλλά δεν φορούσε κράνος. Αν φορούσε δηλαδή το κράνος δεν θα είχε συμβεί αυτό στον βαθμό αυτόν τουλάχιστον. Νιώθω σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια. Δεν ενώνεται αυτό το πράγμα που έχει γίνει, αλλά βέβαια ο χρόνος βοηθάει τελικά αλλά εκεί παραμένουν οι πληγές. Δεν θα πω όμως γιατί πια, γιατί σε μένα» εξομολογήθηκε στην κάμερα η γοητευτική ερμηνεύτρια.

Όσον αφορά τη σχέση ζωής που διατηρεί με τον Παντελή Καναράκη αλλά και την Δέσποινα Βανδή, η Ελένη Πέτα δήλωσε πως «ήμουν η πρώτη που κατέβηκε στην Αθήνα. Μετά ήρθε η Δέσποινα και μετά ήρθε ο Παντελής. Τον είχαμε υπό την προστασία μας και είναι οικογένεια μου, φίλος καρδιάς που με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλές παραστάσεις μου».

«Με τη Δέσποινα δεν έχουμε πια επαφή, δεν βρισκόμαστε αλλά δεν παύει να είναι στην καρδιά μου. Οι ρυθμοί της, η δική μου στάση και πάρα πολλά πράγματα συντέλεσαν στο να μην έχουμε πια κάτι κοινό να μοιραστούμε» συμπλήρωσε η Ελένη Πέτα.

Τέλος, η Ελένη Πέτα μίλησε με λόγια καρδιάς για τον σύζυγο της και τον μικρό τους γιο.