Συγκλόνισαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη για τον θάνατο των γονιών τους

Ντορέττα Παπαδημητρίου

"Το έμαθα τη μέρα των γενεθλίων μου ότι είναι άρρωστος ο μπαμπάς", εξομολογείται η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρήκαν Σημείο Συνάντησης στην ΕΡΤ και είχαν πολλά να πουν. Οι δύο καλλιτέχνιδες συγκλόνισαν μιλώντας για την απώλεια του πατέρα τους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε ότι συνέβη σε μια περίοδο που δεν θα ήταν εύκολο για την ίδια να «βγαίνει» στην τηλεόραση και η Ελένη Μενεγάκη της έδωσε τον χώρο που χρειαζόταν. «Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου πήγαινα σε όλες τις χημειοθεραπείες, μετά έφευγα πήγαινα ραδιόφωνο, μιλάμε για ροκ κατάσταση. Έκανα και τηλεόραση τότε, αλλά το είχα συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη και προς τιμήν της μου είπε «πάρε τον χρόνο σου», γιατί τηλεοπτικά εγώ καρφώνομαι. Το έμαθα τη μέρα των γενεθλίων μου ότι είναι άρρωστος ο μπαμπάς».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στη συνέχεια, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία: «Εγώ τότε ήμουν στο θέατρο. Ο μπαμπάς μου μπήκε εντατική την 1η Φλεβάρη και μέχρι τις 19 που έφυγε εγώ ήμουν κάθε μέρα στο θέατρο. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά προς το τέλος ότι μας έλεγαν ότι μετράει ώρες κι εγώ έπρεπε να πάω στο θέατρο. Είχα πει τότε στους συναδέλφους να πούμε τα λόγια λίγο πιο γρήγορα για να προλάβω να πάω στον μπαμπά μου. Είχαμε βγάλει την παράσταση αυτή πολύ γρήγορα.

Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου είχαμε την κηδεία Σάββατο και είχαμε διπλή παράσταση. Η απογευματινή ακυρώθηκε αλλά στη βραδινή πήγα κανονικά».