Συγκινήθηκε η Χρύσα Ρώπα όταν μίλησε για τον Σάκη Μπουλά

Χρύσα Ρώπα

"Είναι σαν να μην έφυγε..."

Την Χρύσα Ρώπα είδαμε στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην παλαιότερη τηλεοπτική της συνεργασία με τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά στο σίριαλ «Η οικογένεια βλάπτει».

Η ηθοποιός δεν κατόρθωσε, μάλιστα, να κρύψει και την συγκίνηση της. «Είναι σαν να μην έφυγε. Στο σίριαλ του Mega γνωριστήκαμε καλά, εκεί ανταλλάξαμε διάφορες ιστορίες και κομμάτια από τη ζωή μας. Τον εκτίμησα πάρα πολύ γιατί είχα τον χρόνο να τον μάθω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.

«Ένας εξαιρετικός ηθοποιός, εξαιρετικός τραγουδιστής, πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος. Πάρα πολύ απλός σε συμπεριφορές, σε χαρακτήρα, σε συναισθήματα. Άμεσος άνθρωπος» σημείωσε, επίσης, η ηθοποιός.

Ενώ παραδέχθηκε πως μετά το συγκεκριμένο σίριαλ δεν βρέθηκαν ξανά επαγγελματικά, η Χρύσα Ρώπα πρόδωσε πως «με στεναχωρούσε πολύ που κάπνιζε πολύ. Τον νοιαζόμουν πολύ. Σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας είχα γίνει και ενοχλητική. Σαν μαμά».

«Όταν «έφυγε» ο Σάκης έλειπα στο εξωτερικό και τα μάθαινα τα νέα μετά. Δηλαδή ερχόντουσαν καθυστερημένα τα νέα μιας και δεν μπαίνω στο ίντερνετ» σημείωσε, επίσης, η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν θέλω να βλέπω το σίριαλ πια, δεν θέλω γιατί στεναχωριέμαι» κατέληξε η Χρύσα Ρώπα.