Συγκινήθηκαν Καραβάτου – Κατσούλης στον αέρα των Κου Κου! Με δάκρυα στα μάτια και η Αντελίνα

Αντελίνα Βαρθακούρη

«Ένιωσα ότι κάπου εδώ το βουλώνεις, κοιτάς και βλέπεις πόσο μικρός είσαι, πόσο υπέρτατο είναι αυτό το μεγαλείο».

Καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη, χωρίς τον Χάρη όμως, καθώς ο ίδιος είναι στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Το κλίμα βάρυνε στο πλατό της εκπομπής και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη συγκινήθηκαν, ενώ και η Αντελίνα ήταν συνεχώς με δάκρυα στα μάτια.

«Τι όμορφο αυτό που είδαμε χθες με τον Στέλιο και τον Μιχαήλ Άγγελο. Βούρκωσα όταν είδα την ανάγκη του Μιχαήλ Άγγελου και τι χαρά είχε με τον πατέρα του και πόσο περήφανος ήταν, αλλά και ο πατέρας για τον γιο. Είδες, συγκινείσαι κι εσύ, το βλέπω», είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Συγκινήθηκα και χθες, συγκινήθηκα και σήμερα το πρωί που βλέπαμε το απόσπασμα. Συγκινούμαι και με σένα τώρα που το αναφέρεις πάλι», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Νομίζω ότι η μαμά του Μιχαήλ Άγγελου θα ήταν πολύ περήφανη γι’ αυτό που είδε χθες. Όταν έφτασα στη Γη του Πυρός ένιωσα πάρα πολύ μικρή. Ένιωσα ότι κάπου εδώ το βουλώνεις, κοιτάς και βλέπεις πόσο μικρός είσαι, πόσο υπέρτατο είναι αυτό το μεγαλείο, πόσο ευλογημένοι είμαστε σαν άνθρωποι και ότι πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας και να εκτιμάμε όλα όσα έχουμε και την κάθε ανάσα που παίρνουμε», πρόσθεσε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα μίλησε, επίσης, συγκινημένη και για την επιστροφή της στο σπίτι και στις πρώτες αγκαλιές που έκανε με τα παιδιά της και τους γονείς της. Ο Κρατερός Κατσούλης, μάλιστα, σκουπίζοντας τα δάκρυά του πρόσθεσε: «Και αυτό είπαμε και εμείς χθες, ότι αυτό που είπατε όλοι σας, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο έκφρασης, αλλά ο κοινός παρονομαστής, το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή τη ζωή κι έτσι πρέπει να είναι, είναι η αγάπη».