Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – «Δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον πατέρα μου»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Μια τρυφερή εξομολόγηση από την αγαπημένη ηθοποιό...

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε μέσω skype, το πρωί του Σαββάτου, στη Σίσσυ Χρηστίδου και στο «Έλα Χαμογέλα». Η ηθοποιός, η οποία μένει σπίτι όπως όλοι ακολουθώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού, αναφέρθηκε με συγκίνηση στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο μπαμπάς μου ήταν ο άνθρωπος που με μύησε σε πολλά καλλιτεχνικά πράγματα. Του άρεσε πολύ η όπερα, με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή συνέχεια, του άρεσε το μπαλέτο και άρχισα να κάνω μπαλέτο, πηγαίναμε πολύ συχνά στο θέατρο. Όταν είχα χωρίσει, θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι 14 Φλεβάρη είχε έρθει στο θέατρο μια τεράστια ανθοδέσμη και ήταν από τον μπαμπά μου»!

«Γενικά είχαμε μια εξαιρετική σχέση και οι γονείς μου είχαν μια εξαιρετική σχέση! Τους θυμάμαι μέχρι πρόσφατα να χορεύουν τανγκό στον κήπο του εξοχικού και όλα αυτά είναι πολύ συγκινητικά» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. «Δεν πρόλαβα τίποτα. Δεν πρόλαβα να τον αποχαιρετήσω. Απλά με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και με ενημέρωσε ότι είχε φύγει».

Μια τρυφερή εξομολόγηση από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τον αγαπημένο της πατέρα…