Στο My Style Rocks η Έλενα Χριστοπούλου «λύνεται» στα γέλια και οι παίκτριες της μοιάζουν… μορταδέλες

My Style Rocks

"Δηλαδή γδύνονται τα κορίτσια του My Style Rocks και πέφτουν από παντού πλαστικά στα σακάκια κλπ κλπ. Το έχουμε πει, ξαναπεί και εμπεδώσει πως δεν θα μείνει λαστιχάκι για λαστιχάκι σε σπίτι"

Ξεχωριστή διάθεση φαίνεται πως είχε η Έλενα Χριστοπούλου στο επεισόδιο του My Style Rocks το απόγευμα της Παρασκευής. Κάτι τα σχόλια του έτερου κριτή, Λάκη Γαβαλα, κάτι οι εμφανίσεις των κοριτσιών δεν ήθελε και πολύ η κριτής του ριάλιτι μόδας για να «λυθεί» στα γέλια και να μας προσφέρει απολαυστικά στιγμιότυπα!

«Αυτός ο φάκελος και όποια τσάντα είναι έτσι άδεια δεν είναι χαριτωμένη. Επειδή αυτός ο σχεδιαστής, που κατάλαβα ποιος είναι, κάνει συνήθως, παπούτσια σατέν, εγώ θα προτιμούσα να έχεις βάλει ένα διαφορετικό παπούτσι γιατί ρισκάρεις. Καλά, εντάξει, δεν έχει κάνει και ευρεσιτεχνία! Είναι και αυτός επηρεασμένος πολύ από τον Dior vintage και κάνει τέτοια πράγματα και καλά κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς προς την διαγωνιζόμενη Τόνια Κούμπα με την Έλενα Χριστοπούλου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της και να αρθρώσει κουβέντα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, με τη σειρά της, η γοητευτική κριτής του My Style Rocks σημείωσε προς την παίκτρια – φαβορί πως «μου θυμίζετε όλες, με τα λαστιχάκια στα σακάκια, μορταδέλες στο σούπερ μάρκετ. Δηλαδή γδύνονται τα κορίτσια του My Style Rocks και πέφτουν από παντού πλαστικά στα σακάκια κλπ κλπ. Το έχουμε πει, ξαναπεί και εμπεδώσει πως δεν θα μείνει λαστιχάκι για λαστιχάκι σε σπίτι».

Δίχως άλλο, λοιπόν, σε αυτό το επεισόδιο Elena’s Style Rocks…