Στο MasterChef αποχώρησε η Ηλιάνα Βλάχου – «Σα να σου ξεριζώνουν την καρδιά…»

Ηλιάνα Βλάχου

Βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Δημοσθένη και τον Σταύρο!

Σε μια μάχη δίχως αύριο βρέθηκε στο MasterChef, στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Ηλιάνα Βλάχου. Μετά την ήττα των κόκκινων και την διαδικασία της ψηφοφορίας, η νεαρή μαγείρισσα κλήθηκε να παλέψει για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής έχοντας σαν αντιπάλους τον Σταύρο Γεωργίου και τον Δημοσθένη Μασσάλα.

Σημείο κρίσης των υποψήφιων αποτέλεσε ένα πιάτο αντιγραφής με «γαλλικό» αέρα από τον guest chef Ντίνο Φωτεινάκη, το οποίο δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους κριτές του MasterChef. Τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το άγχος και η καταβεβλημένη ψυχολογία, όμως, στάθηκαν μάλλον ικανά για να στοιχίσουν στην παίκτρια από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Ηλιάνα Βλάχου την παραμονή στον διαγωνισμό και το όνειρο του MasterChef.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη αποχώρησε από το MasterChef έχοντας αποσπάσει στη βαθμολογία για το πιάτο 6/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 7/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και 7/10 από τον guest chef Ντίνο Φωτεινάκη και 6/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Το συναίσθημα που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι ένα κενό. Σα να σου ξεριζώνουν την καρδιά και να την βάζουν σε ένα κουτάκι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Βλάχου στην κάμερα μετά την αποχώρηση της προσθέτοντας πως «έφυγε το άγχος, το στρες και ταυτόχρονα αυτό που ζούσαμε. Ένα όνειρο»!

Συμφωνείτε με την απόφαση των κριτών να αποχωρήσει η Ηλιάνα Βλάχου;