«Στη Μιμή Ντενίση δεν αρέσει καθόλου ο τρόπος που βάφομαι στο θέατρο»

Μιμή Ντενίση

«Εμένα με λέει “μικρή Μιμή” γιατί μιλάμε για τα πάντα».

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, θυμήθηκε και τη συμμετοχή της στον “Λάκη τον γλυκούλη”, τονίζοντας πως η ίδια είναι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού της.

«Δεν μπορώ να με κρίνω αντικειμενικά. Είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Έβλεπα τον εαυτό μου στον “Λάκη τον γλυκούλη” που ήταν από τις πρώτες μου δουλειές και έλεγα… πώς τους κορόιδεψες έτσι και σε πήραν;

Η Μιμή Ντενίση έχει ανοίξει μια νέα σελίδα στο θέατρο και το σινεμά παίρνοντας ιστορικά θέματα που τα βάζει στη μυθοπλασία. Εμένα με λέει “μικρή Μιμή” γιατί μιλάμε για τα πάντα. Δεν της αρέσει καθόλου ο τρόπος που βάφομαι στο θέατρο γιατί είναι άτονο και προσπαθεί από μακριά να με διορθώσει.

Είμαι ακαμάτρα και δεν υπάρχουν ταπεράκια. Ότι βρούμε, τρώμε. Ο Λάμπρος Βακιάρος έχει έρθει σπίτι μας και μας έχει μαγειρέψει. Τον έχουμε ερωτευθεί και οι δύο, του προτείναμε να έρθει να μείνουμε και οι τρεις μαζί. Δεν μου αρέσει η μαγειρική καθόλου. Αρέσει στον Γιάννη, ο οποίος μερικές φορές μαγειρεύει τα σαββατοκύριακα», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.